free download 78 travel guides written by experts

Ogilvy&Mather Romania castiga Bronz la CLIO Awards 2014

Ogilvy&Mather Romania se afla in acest an pe lista castigatorilor unuia dintre cele mai recunoscute festivaluri de publicitate din lume, CLIO Awards.

In cadrul categoriei Film, spotul „Miracolul” – creat pentru promovarea celei de-a opta ediții a Festivalului Internațional de Film de Animație Anim’Est 2013 – a castigat trofeul Bronz.

Un spot despre miracolul animației, despre puterea ei și despre cum aceasta ne aduce impreuna:
//www.clioawards.com/winners/2014/film/entry.cfm?entryid=201418597&ispartofcampaign=0&index=33.

Aflate la cea de a 55-a editie, CLIO Awards sunt printre cele mai cunoscute premii internaționale de publicitate din lume, organizate anual pentru a recompensa inovația și excelența creativã în advertising, design si comunicare.

Având unul dintre cele mai stricte procese de selecție – juriul categoriilor evalueazã peste 10,000 de intrãri din întreaga lume și doar circa 3% dintre înscrieri sunt premiate – CLIO Awards este un festival iconic în întreaga industrie de comunicare.

"Ma bucur enorm ca tot efortul depus in ultimii ani pe acest proiect a fost rasplatit din plin prin acest premiu la CLIO, la o categorie la care in general nu este foarte usor sa castigi: Film!"- a declarat Albert Nica, Executive Creative Director Ogilvy&Mather Romania.

Bucuresti, 16.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *