free download 78 travel guides written by experts

OgilvyInteractive isi extinde echipa

OgilvyInteractive isi consolideaza si extinde competentele specifice pentru zona digitala, prin angajarea de oameni entuziasti, dinamici si pasionati, cu o experienta relevanta, ce se alatura incepand cu aceasta luna echipei companiei, urmand a dezvolta concepte inovative si proiecte digitale pentru clientii grupului Ogilvy.

Marius Farcasanu – Web designer – Absolvent al Universitatii de Arta, Marius si-a indreptat energia catre zona publicitatii unde in ultimii 10 ani a lucrat intensiv in domeniul designului. Are o expertiza extinsa in programare si grafica 3D. Inainte de a fi cooptat in echipa Ogilvy, a fost grafician 2D/3D la Skepsis Advertising unde a contribuit la realizarea unor campanii de comunicare pentru clienti precum Metro, Real, Cosmote, Orange, Germanos, ING.

„Dintotdeauna am fost fascinat de lumea calculatoarelor. Am devenit pasionat de programarea lor, apoi am devenit pasionat de arta. Din acel moment mi-am dedicat viata profesionala incercarii de a creea o simbioza intre aceste doua pasiuni si faptul ca am fost acceptat in familia Ogilvy mi-a confirmat ca sunt pe calea cea buna. Nu pot decat sa fiu onorat ca acest urmator pas pe care il fac, il fac alaturi de ei.” – a declarat Marius Farcasanu.

Stefan Dinca – Web designer – este cel mai tanar membru al OgilvyInteractive. Stefan este student la SNSPA si in ultimii ani a lucrat ca Flash Developer, Illustrator & Graphic Designer in companii precum Bizsign si ARBOinteractive, contribuind la realizarea unor campanii interactive.

"De la varsta de 16 ani am inceput sa-mi hranesc curiozitatea privind tehnologiile de design si programare. Prin 2005 mi-am luat primul job ca web-designer la o mini-agentie interactiva. Experienta m-a invatat ca nu toate lucrurile batute in cuie sunt intr-adevar batute in cuie si ca uneori e mai bine sa ocolesti conventionalul si sa-ti faci de cap (creativ vorbind)."

Tudor Georgescu este noul Project Manager de CMS (Content Management System) al echipei. El vine cu o experienta in media, publicatii online, arhitectura, copywriting si cercetare. De-a lungul carierei sale a coordonat proiecte literare si editoriale de mare complexitate si a implementat cu succes proiecte offline si online in companii multinationale si in administratia locala. Inainte de a se alatura echipei Ogilvy, Tudor a fost Redactor si Editor web in grupul Realitatea Catavencu.

"M-am format profesional in mediul editurilor, al cartilor si albumelor. Am invatat activitatile de coordonare ale diferitelor proceduri de lucru din domeniu si am avut curiozitatea sa intru in miezul procesului de aparitie a unei carti. Cu multi ani in urma am dat pagina prin click-ul unui mouse si am descoperit fascinanta lume a domeniului on-line, sau "digital" cum il mai numesc unii. Rapiditatea cu care se desfasoara evenimentele si extraordinara functionalitate si creativitate din on-line sunt provocari zilnice. Am facut primul pas in advertising si sunt onorat sa fac parte din echipa Ogilvy Romania." – a declarat Tudor Georgescu.

Pasiunile sale declarate sunt drumetiile montane si muzica rock.

Bogdan Anghel – Dupa ce a lucrat peste 5 ani din pozitia de freelancer pe conturi ca Sanoma Hearst, The Valuation Journal, Magazinul de Case, Jetrun, incepand cu aceasta luna s-a alaturat echipei Ogilvy in pozitia de Web designer.

Bucuresti, 03.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *