Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ogilvy România susține proiectele creative din cadrul Romanian Design Week – ediția 2020

O instalație experimentală și un outdoor neconvențional în spațiul bucureștean sunt doar câteva dintre ideile creative prin care Ogilvy România susține proiectele din cadrul ediției Romanian Design Week din acest an.

Inovație, creativitate și noi perspective. Sunt cuvintele cheie care definesc statement-ul cultural RDW 2020

Pornind de la manifesto-ul IQOS (partener Romanian Design Week), care vorbește despre felul în care design-ul și cultura au puterea de a schimba lumea prin construirea de noi perspective, echipa Ogilvy a creat o instalație experimentală, unică în România.

Instalația IQOS World aduce o nouă perspectivă asupra spațiului fizic și reprezintă dialogul vibrant dintre prezent șii viitor. Construită sub forma unei piramide, instalația invită la o redescoperire senzorială a spațiului, de la nivelul de jos, până la cel superior.

Ogilvy Romania_Romanian Design Week 1

“Proiectul IQOS x RDW este unul de avangardă în contextul comunicării de brand. Asta înseamnă un client curajos, pregătit să înglobeze cu adevărat design-ul și arta în dialogul său cu publicul. Pentru echipa de creație, proiectul a însemnat research, forward thinking și o abordare multi-disciplinară. Tematica schimbării, a alegerilor personale și a perspectivelor noi au fost declinate în execuții altfel, în care participarea înseamnă interacțiune cu spațiul fizic și digital. Estomparea graniței între cele două reprezintă pentru noi esența unei comunicări inovatoare” – Adrian Diac, Creative Director Ogilvy România.

Ogilvy Romania_Romanian Design Week 2

Dar, cum o experiență artistică nu poate fi povestită, ci trăită, instalația va putea fi văzută, începând cu 11 septembrie, la Combinatul Fondului Plastic.

Outdoor neconvențional pe strada Sf Gheorghe Nou nr 1.

Ogilvy Romania_Romanian Design Week 3

Realizat de echipa Ogilvy, tot ca parte din susținerea proiectelor Romanian Design Week, outdoor-ul aduce culoare capitalei, începând din 1 septembrie și semnalizează Design FLAGS – o serie de șapte expoziții internationale prezentate în premieră în România, care documentează creativitatea. Aceste expoziții vor fi găzduite de spațiul Qreator by IQOS în perioada 13-20 septembrie 2020.

Romanian Design Week începe pe 11 septembrie și se va încheia pe data de 20 septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *