Ogilvy PR construieste alaturi de GTC Romania

Globe Trade Center România, subsidiara locală a unuia dintre cei mai importanţi dezvoltatori din domeniul real estate pentru regiunea Europa Centrală şi de Est, a încredinţat agenţiei Ogilvy Public Relations Worldwide/Bucharest coordonarea comunicării pentru patru proiecte imobiliare de avengură.

Colaborarea între cele două companii a început în urma unui pitch pentru un singur proiect, licitatie la care Ogilvy PR a concurat împotriva a două importante agenţii full service. De atunci şi până în prezent, GTC a adăugat în portofoliul agenţiei noi şi noi proiecte.

În cadrul unei colaborări de lungă durată, Ogilvy PR dezvoltă şi implementează pentru proiectele GTC strategii de comunicare cu o componentă puternică de relaţii publice, dar care explorează şi instrumente din alte zone ale comunicării.

“Calitatea noastră de specialişti în comunicare presupune şi o aplecare deosebită spre a învăţa în permanenţă lucruri noi. De aceea, colaborarea cu GTC este cel mai bun prilej de a ne dezvolta o nouă competenţă – aceea a comunicării în zona de real estate, un domeniu de viitor în România”, declară Gabriela Lungu, managing director Ogilvy PR.

Globe Trade Centre România a dezvoltat în ţara noastră clădiri de birouri de top, precum “Europe House” sau “America House”, iar anul acesta va anunţa noi proiecte imobiliare atât din zona clădirilor de birouri, cât şi din cea rezidenţială sau de magazine.

Fondată în 1999, Ogilvy Public Relations Worldwide/Bucureşti este singura subsidiară din România a unei companii internaţionale specializate în domeniul relaţiilor publice cu peste 60 de filiale în America de Nord, Europa, Africa, Asia şi Australia. La nivel mondial, reţeaua Ogilvy Public Relations Worldwide aparţine grupului WPP.

GTC România este subsidiara din ţara noastră a Globe Trade Centre SA, unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori din Europa Centrală şi de Est. GTC activează încă din anul 1994 şi este prezentă în şase ţări central-est europene: România, Polonia, Ungaria, Cehia, Serbia şi Croaţia, fiind listată la bursa din Varşovia din aprilie 2000. GTC a fost declarată cel mai bun dezvoltator al anului 2004 în Europa Centrală şi de Est.

Pentru informaţii suplimentare, persoana de contact este Gabriela Lungu, tel. 20.10.121, gabriela.lungu@ogilvy.com.

Bucuresti, 12.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *