free download 78 travel guides written by experts

Oficiul Postal Moinesti s-a mutat in casa noua

Astazi, 14 noiembrie 2008, a avut loc inaugurarea noului sediu al Oficiului Postal Moinesti, din judetul Bacau.
 
Oficiul Postal Moinesti s-a mutat intr-o noua locatie, situata pe strada  Zorilor, bloc 11 Parc, in apropierea Spitalului Municipal. Aceasta este cea de-a 45-a subunitate a Postei Romane care isi muta activitatea intr-o noua locatie, de la inceputul acestui an.
 
Oficiul moinestean ii deserveste pe cei aproximativ 24.000 de locuitori ai municipiului, oferind atat servicii traditionale, cat si servicii informatizate de tip Western Union, On-line, Eurogiro, E-post si E-mandat. In acelasi timp, clientii Postei Romane pot expedia documente si colete prin serviciile de curierat rapid si au acces la serviciile şi produsele bancare oferite de Citibank, Credex, BRD Finance, Cetelem, Grup Porsche, Finansbank etc. La ghiseele acestui oficiu postal clientii isi pot achita facturile emise de E.ON Moldova, Romtelecom, Orange, Cosmote, Vodafone, Eufonika sau RCS&RDS.
 
Noua subunitate postala are o suprafata de 185 mp, este compartimentata in 5 incaperi, are centrala termica proprie, sistem de aer conditionat si sisteme antiefractie. Sala publicului este organizata in 3 ghisee specializate si dispune de un generos spatiu de asteptare de 30 mp dotat cu mobilier unde clientii  isi pot completa formularele si se pot informa cu privire la serviciile oferite de Posta Romana.
 
Clientii Oficiului Postal Moinesti sunt deserviti  de 28 salariati, dintre care 15 sunt factori postali.

Bucuresti, 27.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *