Kinodiseea

Oficii postale deschise non-stop

Posta Romana informeaza ca, incepand cu data de 15 mai, zece oficii postale informatizate din tara vor avea program de lucru 24 de ore din 24, de luni pana duminica inclusiv.

Sunt incluse in acest program oficiul postal (OP) Bucuresti 37, OP Ploiesti 1, OP Craiova 1, OP Timisoara 1, OP Cluj-Napoca 1, OP Brasov 1, OP Bacau 3, OP Iasi 9, OP Galati 1 si OP Constanta 1. Cele zece unitati postale ofera clientilor intreaga gama de produse si servicii postale pe toata durata programului: servicii postale traditionale, incasari facturi utilitati, incasari impozite si taxe locale, servicii financiare si bancare.

“Prin extinderea programului de lucru, Posta Romana aduce o completare strategiei sale de a veni in intampinarea nevoilor clientilor, economisind timpul pe care acestia il au la dispozitie. Astfel, intentionam sa le oferim celor care au nevoie de noi posibilitatea de a beneficia de serviciile noastre la oricare dintre cele 24 de ore ale zilei, in oricare zi a saptamanii. Stim ca foarte multi romani, in special cei tineri, sunt din ce in ce mai activi pe plan profesional, fiind implicati in construirea unei cariere. Prin deschiderea oficiilor postale cu program non-stop, ne-am gandit in primul rand la acest segment, cel mai activ si mai dinamic al societatii romanesti”, declara Dan Mihai Toader, directorul general al Postei Romane.

Informatii suplimentare despre cele zece oficii postale, precum si despre serviciile oferite de acestea pot fi obtinute on-line, accesand site-ul www.posta-romana.ro sau telefonic, apeland serviciul de relatii cu clientii INFOPSOT la numarul de telefon cu tarif normal 9393 pentru Bucuresti, sau 021/9393111, pentru celelalte localitati din tara.

Compania Nationala Posta Romana este operatorul national in domeniul serviciilor postale. Compania este organizata in zece directii regionale, 41 de structuri judetene, trei sucursale specializate si o filiala. Posta Romana este operatorul cu cea mai mare retea de retail din tara, formata din peste 7.100 de subunitati postale, dintre care 1.100 informatizate si 500 incluse in VPN. Posta Romana livreaza corespondenta la peste 7.500.000 de adrese si ofera clientilor, pe langa serviciile traditionale, servicii bazate pe cele mai noi tehnologii, care asigura transmiterea securizata a banilor, incasarea facturilor la utilitati, prestarea serviciilor bancare si chiar transmiterea de mesaje de la casute de e-mail la adrese postale.

Bucuresti, 9.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *