metalshow

OFICIAL: Volkswagen 1.4 TSI este International Engine of the Year 2010

Volkswagen 1.4 TSI a castigat a doua oara titlul “Motorul Anului”

Mult ravnitul trofeu Motorul Anului 2010 a fost castigat din nou de Volkswagen, fiind a zecea oara cand Grupul Volkswagen duce trofeul acasa, la Wolfsburg. In competitia din aceast an a intrat cu noul motor 1.4 TSI ce a castigat si premiul la categoria 1 – 1,4 litri.

In cadrul unei ceremonii de premiere ce a avut loc in 24 iunie 2010, in Stuttgart, Dr. Rüdiger Szengel, director la departamentul Volkswagen Petrol Engine Development a declarat: „Eu si intreaga echipa de dezvoltare Volkswagen suntem extrem de mandri sa primim acest important premiu international in categoria generala pentru a doua oara la rand pentru motorul 1.4 twincharger. Combinatia dintre un compresor si un sistem turbo asigura o baza excelenta pentru combinarea placerii condusului si consumul scazut de carburant -toate atinse cu un motor de capacitate relativ mica, de 1,4 litri”, a adaugat oficialul Volksagen.

Volkswagen conduce in strategia globala de a folosi sistemul de injectie directa si turbo, iar cu aceste puternice motoare acopera intreaga gama de modele, incepand cu Polo pana la Passat CC. Noul Sharan va putea fi de asemenea comandat cu un motor 1.4 twincharger de 110 kW/150 CP, ce consuma doar 7,2 litri/100 km.

Sursa: Scorpion / Dan Stefan

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;
– piese de schimb din stoc sau la comanda.

Bucuresti, 07.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *