Shadow

Office Shoes prezintă tendințele pentru încălțămintea de primăvară

Pentru noul sezon, retailerul Office Shoes anunță care sunt tendințele și cele mai căutate modele de încălțăminte. Sunt populare modelele albe, care inspiră eleganță și puritate și reprezintă alegeri excelente atât pentru outfituri moderne, cât și pentru ținute clasice. Totuși, când ținuta este una minimalistă, în tonuri conservatoare, atenția se mută către încălțări nonconformiste care să aducă o notă proaspătă și dinamică.

Nuanțele preferate sunt cele pastelate, electrice sau metalice, care pot fi ușor asortate la un stil vestimentar lejer și în același timp îndrăzneț, caracterizat de energie pozitivă. Această paletă cromatică oferă posibilități nelimitate în privința vestimentației, de la rochii ușoare până la ținutele sport sau casual, precum un sacou sau o pereche de blugi cu imprimeuri florale. Nuanțele metalice sau cele electrice pot fi cu ușurință asortate la un tricou cu printuri sau dantelă ori o pereche de pantaloni casual.


În ceea ce privește preferințele pentru brand, femeile optează mai degrabă pentru încălțămintea lejeră în detrimentul pantofilor cu toc și aleg branduri precum Lacoste, Puma, Gant sau Tommy Hilfiger, în timp ce tinerii preferă să achiziționeze teniși sau pantofi sport de la brandurile Vans, Converse sau New Balance. În privința bărbaților, decizia de achiziție merge către colecțiile brandurilor Polo, Geox, Tommy Hilfiger. Varietatea categoriilor disponibile la Office Shoes este foarte mare, astfel încât fiecare client poate să se bucure de primăvară în stilul său și așa cum îi dictează preferințele în materie de încălțăminte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *