Shadow

Office Shoes, colecții noi și reduceri de până la 30% la încălțămintea Lacoste

Mini-vacanța de 1 mai se apropie și este o perioadă numai bună pentru momente de relaxare în compania familiei și a prietenilor. Retailerul de încălțăminte Office Shoes se pregătește să vină în întâmpinarea clienților săi cu oferte speciale și modele noi, care să mulțumească toate gusturile. Tocmai de aceea au fost introduse pe site branduri noi precum Flossy, Inuovo, Ipanema, Rider, Gioseppo, Columbia, dar și foarte multe produse de vară, pe care cei în pas cu moda ar trebui să le aibă.

office-dhoes_zilele-lacoste
Mai mult decât atât, la Office Shoes luna aprilie se încheie cu Zilele Lacoste, când toate produsele acestui brand vor beneficia de reduceri între 10% și 30%. Promoția va fi disponibilă atât pe site, în perioada 28 aprilie – 1 mai, cât și în magazinele din țară, în perioada 28 – 30 aprilie. Pentru că una dintre cele mai bune investiții este în încălțămintea de calitate, doamnele și domnii pot profita de această oportunitate pentru a achiziționa modelul potrivit, la un preț avantajos.

Pentru temperaturile tot mai plăcute care se instalează, retailerul de încălțăminte introduce cele mai noi modele de sandale și șlapi, potriviți pentru acest sezon, de la branduri precum Tommy Hilfiger, Birkenstock, Polo, Ipanema. Fie pentru o plimbare la malul mării sau pentru o plimbare urbană, încălțămintea lejeră va completa cu succes un outfit fresh, de vară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *