metalshow

Office Shoes anunță un weekend plin cu reduceri

Office Shoes începe astăzi o campanie specială de reduceri, care vizează atât ultimul weekend din mai, cât și debutul sezonului estival. Astfel, magazinul derulează, între 26 și 30 mai, o campanie de reduceri de până la 50% pentru o categorie de produse selectate şi disponibile în reprezentanțele din centrele comerciale.

Campania nu vizează însă doar mediul offline, ci continuă în online. Office Shoes a pregătit reduceri de până 20% pentru mai multe modele de balerini, espadrile şi încălţăminte de piele. Acestea sunt și categoriile pe care clienții le-au preferat de-a lungul timpului în această perioadă a anului, astfel că acum magazinul vine în întâmpinarea cerințelor lor.


Pentru a-şi achiziţiona lucrurile dorite cât mai eficient, Office Shoes îşi sfătuieşte clienţii să urmărească produsele din timp şi să-şi altcătuiască o listă cu ceea ce-şi doresc. Ofertele Office Shoes se adresează întregii familii, iar ofertele sunt disponibile aici. De asemenea, clienții pot urmări pagina de Facebook a magazinului pentru a se informa rapid când sunt listate produse noi, când debutează campanii speciale sau când portofoliul de produse este completat cu cele mai interesante colecții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *