free download 78 travel guides written by experts

Office Express: peste 11 milioane euro

primele 3 luni ale anului

Office Express, membru RTC Holding, lider national in distributia de produse pentru birou (Papetarie, IT&Birotica), a incheiat primul trimestru din 2006 cu o cifra de afaceri de 11,3 milioane euro, cu 24% mai mult decat in aceeasi perioada de raportare a anului precedent. Cresterea se datoreaza achizitiilor de noi clienti, extinderii gamei de produse si investitiilor realizate de companie in dezvoltarea profesionala a personalului din vanzari.

La capitolul Investitii, pentru anul in curs compania va aloca 1,5 milioane euro – suma destinata in principal perfectionarii sistemului informatic, respectiv extinderii si modernizarii spatiilor de depozitare.
In 2006, din prioritatile Office Express fac parte dezvoltarea unei aplicatii CRM (Customer Relationship Management), relansarea site-ului corporate si dezvoltarea unui sistem complex si interactiv de comunicare a ofertei companiei: furnizor de solutii complete pentru echiparea si intretinerea oricarui birou (peste 10 000  de  produse din 5 categorii: papetarie, IT si birotica, promotionale, mobilier, industriale).

Pentru finele acestui an, Office Express isi propune sa creasca cu mai mult de 10 procente numarul clientilor care folosesc produse furnizate de companie (de la 18 la 20 mii) si sa realizeze astfel o cifra de afaceri de  44 milioane euro.

Cu o puternica retea de distributie dezvoltata la nivel national – 41 de puncte directe in tara si peste 140 de reprezentanti de vanzari – Office Express are un portofoliu de clienti de marca (Allianz Tiriac,Apa Nova, Automobile Dacia, Banc Post, BCR, CEC, Posta Romana, Raiffeisen Bank, Ringier Romania, Romtelecom, Transilvania Bank, Vodafone etc.) si detine, de 10 ani, pozitia de lider pe segmentul distributiei produselor pentru birou din Romania.

Divizia Office

Office Express face parte din divizia Office a Grupului RTC, alaturi de alte 5 companii cu activitate importanta pe piata nationala de profil: Astra Plus, Brandex, Document Management, Top Office Products si Ranco.
Unic partener al unor brand-uri internationale precum Stabilo, Kores, Durable, Apli sau Novus, Divizia Office a raportat o cifra de afaceri de 51 milioane euro pentru 2005 si estimeaza un rulaj de peste 60 de milioane euro pentru 2006.

Bucuresti, 13.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *