free download 78 travel guides written by experts

Oferte extraordinare de sarbatori la editia din decembrie a targului imobiliar national tIMOn

În perioada 4 – 7 decembrie, la World Trade Center, va avea loc o nouă ediţie a târgului imobiliar naţional tIMOn. Aceasta este ultima ediţie din acest an şi reprezintă o excelentă oportunitate de a realiza o investiţie cu adevărat profitabilă.

Prezenta ediţie a târgului tIMOn vă aşteaptă cu o serie de superoferte speciale de sărbători. Acestea se traduc printre altele şi în reduceri semnificative de preţ. “Nu vă amăgiţi cu gândul că le veţi mai întâlni la anul. Din primăvară, datorită anunţatei relaxări a creditelor imobiliare, nu mai sunt de sperat astfel de reduceri, iar, odată cu epuizarea stocului de locuinţe aflat în construcţie, se anunţă o criză severă în sfera ofertei de locuinţe noi care, în maxim doi-trei ani, va duce la o nouă explozie a preţurilor. De aceea acesta este momentul propice pentru o investiţie imobiliară profitabilă.” – declară Vlad Vlăsceanu, directorul tIMOn.

Actuala ediţie tIMOn vine şi cu o serie de noutăţi. Dintre acestea se remarcă proiectul Castel Residence din Ionescu Siseşti, cu o excelentă locaţie în nordul capitalei, în apropiere de DN 1 şi de lacul Herăstrău, beneficiind de facilităţi de infrastructură de excepţie. O atracţie specială o reprezintă şi proiectul din Tenerife al dezvoltatorului spaniol, Luxba Development.

Această ediţie a târgului imobiliar naţional tIMOn reprezintă cel mai important eveniment al lunii decembrie şi va aduce cele mai importante ocazii de investiţii superprofitabile ale anului. Sunt oferte pe care nu aveţi voie să le rataţi.

Conferinţa de presă va avea loc în data de 4 decembrie, de la ora 11.00, în Sala Seul, la World Trade Center.

Bucuresti, 02.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *