Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Oferte de invidiat pentru cei mai buni șoferi din Capitală

După 3 luni de prezență pe șoselele bucureștene, Taxify, cea mai performantă aplicație de ridesharing (www.taxify.eu) își consolidează poziția pe piață, oferind condiții excelente de lucru șoferilor parteneri.

Principalul avantaj este că șoferii primesc 85% din totalul unei curse, compania păstrând cel mai mic comision de pe piață. De asemenea, la un anumit număr de curse finalizate, conducătorii auto sunt răsplatiți cu bonusuri stimulante. Asistența le oferă sprijin constant pentru a ști exact ce să facă în orice situație.

“Partenerii noștrii au parte de un tratament corect, ceea ce se traduce prin servicii calitative pentru pasageri. Sunt mai bine plătiți pentru fiecare cursă, au libertate și le oferim suport, ne sună și vin la birou.” a declarat Markus Villig, CEO Taxify, laureatul estonian Young Entrepreneur 2016.

Ceea ce i-a convins pe bucureșteni să încerce Taxify a fost prețul fix pe km, indiferent de trafic sau condiții meteo. Cu o simplă glisare pe ecran, compania pune la dispoziție celor care au treabă prin oraș o mașină mai bună, într-un timp mai scurt. Taxify suplimentează săptămânal numărul de mașini pentru a scurta timpul de așteptare și a oferi condiții confortabile. Dat fiind că procesul de verificare al persoanelor din spatele volanului este foarte strict, te poți aștepta la o experiență excelentă.

“Taxify are viziunea pe care nu a avut-o competitorul mai vechi, aceea de a oferi un plus de valoare și de calitate. Îmi place că există o deschidere suficient de mare către discuții pe toate canalele posibile, către mulțumirea simultană a celor două comunități implicate, de șoferi și de pasageri. Sunt convins că strategia care să facă diferența este <<șoferii mulțumiți atrag și mențin clienții mulțumiți>>”, spune Marin Dan Andrei, șofer partener Taxify.

Oricine îndeplinește condițiile se poate înregistra ca șofer partener simplu și gratuit, accesând adresa partners.taxify.eu.

Prin introducerea codului promoțional BUCURESTI la instalarea aplicației, clienții beneficiază de prima călătorie gratuită. Apoi de fiecare dată când vor oferi codul personal de instalare unui prieten, vor primi amândoi câte o cursă gratuită.

Descarcă aplicația Taxify din App Store sau Google Play, și o vei putea folosi în toate orașele din Europa!

Taxify este compania de tehnologie și transport cu cea mai rapidă dezvoltare în Țările Baltice și Europa de Est. Compania a construit o aplicație de smartphone care conectează pasagerii cu taximetriști locali și șoferi particulari. Fondată în 2013 în Estonia, Taxify este deja prezentă in 11 țări – Republica Cehă, România, Estonia, Finlanda, Georgia, Letonia, Lituania, Serbia, Orlando, și Mexic iar dezvoltatorii plănuiesc extinderea pe noi piețe europene. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *