Shadow

Ofertă specială de preț cu ocazia Disney+ Day

O lună de Disney+ la prețul de 6,99 lei pentru abonații noi și pentru cei care își reînnoiesc abonamentul, începând din 8 septembrie, ora 7:00.

Cu ocazia Disney+ Day, fanii au ocazia să se alăture comunității platformei de streaming Disney+ beneficiind de o ofertă promoțională specială. Începând de mâine, 8 septembrie, de la ora 07:00, până pe 20 septembrie, la ora 9:59, abonații noi și cei care își reînnoiesc abonamentele se pot bucura de prima lună de Disney+ la prețul de 6,99 de lei. Pentru mai multe detalii despre abonament, puteți vizita disneyplus.com.

De asemenea, Disney+ Day marchează începutul D23 Expo, un eveniment unic ce are loc în Anaheim, în perioada 9-11 septembrie.

Disney+ logo

Disney+ Day aduce premiere globale mult așteptate de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star. Printre noile titluri se numără: „Thor: Iubire și Tunete”, „Mike”, „Mașini la drum”, „Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi”, „Sezonul Nunților” și un nou scurtmetraj Familia Simpson, „Bun-venit în Club!”.

Ne puteți găsi și pe https://facebook.com/DisneyPlusRO
Hashtag: #DisneyPlus; #DisneyPlusDay
Media Kit: https://dmedmedia.disney.com/disney-plus-day-2022/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *