free download 78 travel guides written by experts

Ofertă atipică de la Moxy Bucharest Old Town: camere la prețul zilei!

Moxy Bucharest Old Town are o ofertă atipică pentru clienții săi weekend-ul acesta: camerele de hotel pot fi rezervate la un preț echivalent cu numărul zilei pentru care se face rezervarea: 13 euro pe 13 august, 14 euro pe 14 august, 15 euro pe 15 august și 16 euro pe 16 august. Acest lucru, venit de la un hotel cu o politică non-contact pe timp de pandemie, se poate transforma în city break-ul perfect – chiar în orașul tău!

Moxy Bucharest Old Town, cel mai nou hotel din portofoliul Apex Alliance Hotel și un brand Marriott, a lansat o promoție atipică pentru acest weekend: camerele de hotel pot fi rezervate cu un discount semnificativ, prețul unei camere potrivindu-se cu numărul aferent zilei în care se realizează cazarea: 13 euro pentru 13 august, 14 euro pentru 14 august, 15 euro pentru 15 august și 16 euro pentru 16 august.
Promoția face parte din pachetele speciale de bun venit pe care Moxy le-a anunțat pentru deschiderea oficială din București.

Moxy Bucharest Old Town

Moxy Bucharest Old Town și-a deschis oficial porțile pe 20 Iulie în centrul Bucureștiului, cu focus pe millenials, o abordare fresh și inovatoare, ce combină designul elegant cu serviciile accesibile.
„Moxy este un brand nebun. Te întâmpină cu cocktail-uri, are camere instagramabile, mic dejun grab&go și personal cu care poți vorbi pe chat la orice oră. Noi credem că ziua în care stai la noi este ziua ta norocoasă și vrem s-o petrecem în stilul nostru! De data aceasta, Moxy invită pe toată lumea, inclusiv pe cei dintre voi care locuiți în București, să plece de acasă pentru un weekend și să se bucure de experiența unei camere în care se pot juca #AtTheMoxy”, a spus Roxana Vișan, Manager Moxy Bucharest Old Town.
Oferta este valabilă doar în acest weekend, pe toate website-urile de booking ale Marriott.com, pe Booking.com și pe alte site-uri ale agențiilor de turism.

Hotelul Moxy Bucharest Old Town are la dispoziție 119 camere și multe caracteristici care cresc nivelul de siguranță în deplasare, comparativ cu hotelurile clasice: mic dejun grab&go – însemnând că micul dejun este disponibil în regim to go, cheia digitală, check-in-ul mobil și chat-ul disponibil tuturor oaspeților care doresc să discute cu personalul hotelului oricând și de oriunde, fără a fi nevoie de contact direct.
Hotelul respectă toate măsurile de siguranță necesare pentru a oferi oaspeților o experiență sigură: dezinfectarea tuturor spațiilor publice de mai multe ori pe zi, purtarea echipamentului de protecție de către angajați, utilizarea liftului de către maximum două persoane / o familie în același timp, păstrarea unui interval de 72 de ore înainte de cazarea următorului oaspete în cameră, utilizarea cheii digitale, număr limitat de oaspeți în sala de fitness și alte măsuri de precauție pentru distanțarea socială.

În plus, Moxy a numit manageri dedicați – Health & Safety, Food & Safety și Wellness & Safety Officers – care au misiunea de a proteja sănătatea oaspeților și de a se asigura că toate măsurile de siguranță sunt aplicate. Hotelul va fi deschis ca Centru pentru Siguranța și Bunăstarea Oaspeților, o umbrelă de comunicare a hotelurilor administrate de Apex, datorită numărului mare de măsuri de siguranță luate.

În București, Apex Alliance gestionează și alte trei hoteluri – Hilton Garden Inn Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport și Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca, oferind un număr total de 678 de camere în zone strategice ale orașului.

Despre Moxy Hotels:
Moxy Hotels este noul brand Marriott centrat pe millenials, care a debutat în septembrie 2014, odată cu deschiderea Moxy Milan. Un concept de tip boutique hotel pentru călătorul noii generații, Moxy este un brand proaspăt și inovator, care combină designul elegant și serviciile accesibile. Cu camere dotate cu tehnologie, spații pline de viață în lobby și servicii moderne, Moxy își propune să surprindă călătorii cu o experiență plină de atenție la detalii și distracție. Moxy Hotels este membru al Marriott Bonvoy, noul nume al programului de călătorie Marriott care înlocuiește Marriott Rewards®, The Ritz-Carlton Rewards® și Starwood Preferred Guest® (SPG). Programul oferă membrilor un portofoliu extraordinar de mărci globale, experiențe Marriott Bonvoy Moments și beneficii inegalabile, inclusiv câștigarea de puncte pentru sejururi hoteliere gratuite. Pentru a vă înscrie gratuit sau pentru mai multe informații despre program, vizitați www.MarriottBonvoy.marriott.com. Pentru a afla mai multe despre Moxy Hotels, vizitați www.MoxyHotels.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *