free download 78 travel guides written by experts

Oferiti produsele dumneavoastra in ambalaje albastru royal

Produsele deosebite merită ambalaje speciale, iar cutiile în culoarea albastru royal reprezintă alegerea perfectă pe care o puteţi face! Colecţia FD de la Rubin2000-distribuitorshop.ro este singura care conţine ambalaje pentru bijuterii în această culoare deosebită.

Colecţia cuprinde o gamă variată de ambalaje:

  • FD-11 Cutia clasică pentru brăţară/ceas
  • FD-51 Cutia clasică pentru colier
  • FD-1 ALBASTRU Cutia clasică pentru cercei/pandant
  • FD-2 ALBASTRU Cutia clasică pentru inel
  • FD-6 ALBASTRU Cutia pentru verighete

Indiferent de tipul bijuteriei, aveţi la dispozitie ambalajul potrivit în culoarea albastru royal. Cutia clasică model FD-11 este foarte potrivită şi pentru ceasuri.

Oferiţi-le clienţilor dumneavoastră posibilitatea de a achiziţiona bijuterii sau ceasuri pe care apoi să le dăruiasca în ambalaje care să le pună în valoare! Elegante, potrivite pentru orice model de bijuterie, atrăgătoare – ambalajele în culoarea albastru royal sunt deosebite şi sunt disponibile imediat din stoc. Click aici.

Colectia FD cuprinde cutii foarte elegante din catifea roşie sau albastră care se deschid acţionând un buton auriu şi au interioarele de culoare albă. Ambalajele se pretează inelelor, verighetelor, cerceilor, lanţurilor, pandativelor, brăţărilor şi colierelor.

Despre Rubin2000
Rubin 2000 este o companie tânără şi dinamică, înfiinţată la sfârşitul anului 2000. Firma importa şi distribuie pe piaţa din Romania o paleta largă de ambalaje, panouri şi accesorii pentru bijuterii pe care le găsiţi prezentate pe site-ul www.rubin2000-distribuitorshop.ro. Dintre acestea amintim: cutiuţe din diverse materiale pentru bijuterii, săculeţi şi pungi pentru bijuterii, panouri de prezentare a bijuteriilor şi accesorii pentru bijuterii.

Bucuresti, 20.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *