În octombrie, ne întoarcem la școală

Octombrie aduce noi evenimente în cadrul programului european “Back to School”, inițiativa interinstitutională ce dă posibilitatea angajaților instituțiilor europene de a-și vizita fostele școli și licee.

Miercuri, 11 octombrie, doamna Gabriela Dima, din cadrul Direcției Generale pentru Ocuparea Forței de Muncă, Afaceri Sociale și Incluziune, va participa la o dezbatere pe teme europene, între orele 11.45 – 13.00, la Colegiul Național „George Coșbuc” din București.

Comisia Europeana

Vineri, 13 octombrie, între orele 10.00 – 14.00, doamna Felicia Stoica, din cadrul Direcției pentru Creștere Economică, Piață Internă, Industrie, Antreprenoriat și IMM-uri a Comisiei Europene, va merge la Școala Superioară Comercială „Nicolae Kretzulescu” din București, pentru un eveniment similar.

Și, tot în data de 13 octombrie, începând cu ora 12.00, domnul Adrian Vasiliu, din cadrul Oficiului pentru Publicații al UE, va merge la Colegiul Național „Ion C. Brătianu” din Pitești, în cadrul aceluiași program.

La cele trei evenimente vor participa peste 100 de elevi și profesori, acest tip de activitate contribuind la creșterea gradului de informare a acestora despre rolul pe care îl joacă Uniunea Europeană în viața de zi cu zi, ajutându-i să se adapteze la o societate aflată în continuă schimbare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *