free download 78 travel guides written by experts

Octavia Geamanu, interviu in exclusivitate cu Julio Iglesias

Octavia Geamănu, prezentatoarea Observatorului de noapte al Antenei 1, s-a întâlnit de curând cu unul dintre cei mai iubiţi interpreţi ai tuturor timpurilor. Cu talentul unui narator înnăscut, Julio Iglesias a povestit despre pasiunea de a trăi, dragostea pentru muzică, momentul care i-a schimbat viaţa şi oamenii pe care îi iubeşte cel mai mult, într-un interviu acordat în exclusivitate Octaviei pentru Observator.

Julio Iglesias a intrat în Cartea Recordurilor pentru meritul de a fi interpretul care a vândut cel mai mare număr de albume înregistrate, în cel mai mare număr de limbi străine – germană, engleză, franceză, italiană, portugheză, spaniolă, tagalo şi japoneză. E unul dintre cei mai apreciaţi interpreţi ai planetei. Nu este loc în lume unde să nu se fi auzit macar o dată una dintre melodiile sale. Cu toate acestea, Julio Iglesias n-a uitat nicio secundă cum a învăţat pas cu pas să fie ceea ce e azi.

"Nu eram un cântăreţ şi am devenit unul. Nu ştiam să scriu cântece şi am scris multe cântece. Nu ştiam să fiu în faţa oamenilor şi am ajuns un artist pe scenă. Când cineva îmi spunea cântă şi tu ceva, nu puteam să o fac pentru că nu eram artist. Eu eram pur şi simplu un tip care juca fotbal bine, la o echipa bună, Real Madrid. Student la Drept. Un accident în care aproape am murit şi am revenit la viaţă. Un miracol", a mărturisit Julio Iglesias.

Interviul complet îl puteţi vedea pe //observator.a1.ro/monden/Julio-Iglesias-confesiuni-pentru-romani_63546.html.

Bucuresti, 29.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *