free download 78 travel guides written by experts

Ochiul launtric – Perspective islamice asupra Divinitatii

Editura Herald

Dupa cum usor se constata de la o privire atenta asupra copertei si apoi a sumarului, volumul reuneste patru tratate clasice: al-Ġazali: Firida luminilor; Ibn Tufayl: Hayy bin Yaqzan; Ibn Rušd: Cuvant hotarator si Ibn `Arabi: Geneza cercurilor. Textele au fost traduse de George Grigore, cel care s-a ocupat si de traducerea Coranului in limba noastra.

Cartea are cateva puncte forte deloc de neglijat. Fiecare capitol incepe cu prezentarea vietii si operei celui ale carui idei le puteti citi. De asemenea, traducerea este realizata de cineva cu experienta. Apoi exista multe informatii suplimentare care clarifica textele cuprinse in paginile volumului de fata.

Ochiul launtric – Perspective islamice asupra Divinitatii se constituie asadar intr-o noua carte interesanta care ofera o privire asupra unei culturi diferite de cea ortodoxa.

Va invitam sa cititi acest volum si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la el pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *