free download 78 travel guides written by experts

Oceana – Invitata speciala la prima gala live X Factor Romania

Supershow în ediţiile următoare X Factor! Muzică live, un decor spectaculos, concurenţi cu look de super star şi un invitat pe măsura X Factor. Oceana va fi invitată specială la primul weekend live X Factor România.

Ediţie de excepţie sâmbătă la X Factor. Muzica bună se aude live în cadrul primei gale, un spectacol extraordinar în urma cărora telespectatorii îşi pot vota favoriţii.

Cei 12 finalişti, dar şi invitata specială, Oceana vor păşi în acest weekend pe cea mai mare scenă de sticlă din România, într-un decor impresionant pregătit special pentru ediţiile live ale emisiunii X Factor.

Oceana, celebra interpretă din Germania va cânta duminică pe scena X Factor hitul care a făcut-o celebră în lumea întreagă, Cry, Cry. Alegerea melodiei pe care Oceana o va interpreta se înscrie în tema ediţiei din această sătpămână: No 1 hits. Astfel, concurenţii vor interpreta melodii care au ţinut primul loc în topurile din lumea întreagă.

Începând de săptămâna aceasta, cei mai buni 12 concurenţi ai supershowului X Factor vor intra într-o luptă dură, la finalul căreia doar unul dintre ei va pleca acasă cu titlul de câştigător al emisiunii şi bineînţeles cu marele premiu de 200.000 de euro. Pentru a le susţine performanţa şi pentru a le oferi un cadru deosebit în care să se simtă deja învingători a fost construit un decor de excepţie, demn de un adevărat spectacol live, aşa cum va fi cel din ediţia următoare X Factor.

Concurenţii vor urca sâmbătă pe cea mai mare scenă de sticlă din România! La realizarea decorului s-a lucrat peste 1000 ore, iar rezultatul este unul pe măsura aşteptărilor. Pentru întâia oară, ei trebuie să-i convingă atât pe cei trei juraţi, cât şi pe telespectatorii Antena1 că locul lor este acolo, în lumina reflectoarelor, pe scena X factor! Fiecare dintre concurenţi va interpreta sâmbătă o melodie şi fiecare va avea posibilitatea să se facă remarcat printr-un scurt film de prezentare. Tot începând de sâmbătă, telespectatorii îşi vor putea vota preferaţii. X Factor va continua şi duminică, când vor fi dezvăluite numele celor doi finalişti confruntaţi cu posibilitatea eliminării. La final, unul dintre ei îşi va lua rămas bun de la visul său de a deveni marele câştigător al showului X Factor! Cum vor evolua în continuare concurenţii, cine va rămâne în concurs şi cine va fi eliminat, telespectatorii vor descoperi sâmbăta şi duminica aceasta la X Factor!

Videoclipul melodiei: //www.youtube.com/watch?v=QJFulqICzbI&ob=av2e.

Bucuresti, 28.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *