free download 78 travel guides written by experts

Obține un efect 3D al buzelor cu noul creion-ruj LIP DUO SCULPT de la Bourjois

Unul dintre cele mai moderne trucuri în realizarea unui make-up sexy este conturarea buzelor. Toate femeile își doresc buze perfecte, însă, din păcate, nu toate au fost înzestrate de la Mama Natura în această privință. Astfel, utilizarea produselor de conturare a buzelor a devenit un trend. Bourjois a creat Lip Duo Sculpt – produsul cu ajutorul căruia obții rapid buze sexy, cu efect 3D.

Noul creion-ruj Lip Duo Sculpt îți permite să creezi iluzia unor buze perfecte, dintr-o singură mișcare. Produsul 2în1 conține o nuanță cu care poți realiza contouring-ul și o altă nuanță cu care să îți colorezi și umpli buzele. Formula cremoasă hidratează buzele în profunzime, iar efectul 3D al buzelor perfect sculptate nu întârzie să apară.

Bourjois, Lip Duo Sculpt

Dedicat misiunii sale de a oferi produse chic femeilor de pretutindeni, Bourjois a creat 6 duo-uri magice, care variază de la nuanțe nude, discrete – Pink twice (01), până la cele mai dramatice, potrivite femeilor îndrăznețe – Rouge tango (06). Creionul-ruj Lip Duo Sculpt beneficiază de un mecanism de răsucire automat și se regăsește sub forma unui stilou elegant, negru, decorat cu dungi colorate.

CARACTERISTICI LIP DUO SCULPT DE LA BOURJOIS

Lip Duo Sculpt este instrumentul 2în1 care îți transformă complet look-ul. Cele două nuanțe perfect asortate îți conturează buzele cu acuratețe și le oferă aspectul 3D la care ai visat întotdeauna! Joacă-te cu nuanțele favorite și vei deveni imaginea feminității pariziene!

Lip Duo Sculpt
– Vârf plat, ce asigură precizie
– Formulă cremoasă, ușor de blenduit
– Culori strălucitoare
– Textură ușoară
– Cantitate de aplicare ideală, dintr-o singură mișcare
– Produs 2în1 cu nuanțe asortate

Nuanțe:
– Pink twice (01): nuanțe roz-pal, ideale pentru un look de zi
– Peach shake (02): mix de nuanțe nude-piersică și corai
– Grenade-in (03): mix îndrăzneț de fucsia și roz pal
– Plum’set beach (04): combinație delicioasă a nuanțelor fucsia și corai
– Mi figue – mi raisin (05): nuanțele roz și mov care oferă un look glam
– Rouge tango (06): nuanțe intense de roșu

Preț recomandat: 29,70 RON

Produsele sunt disponibile în magazine începând cu luna Iulie 2018.

Cumpărătorul (Distribuitorul) are deplina libertate de a-și stabili prețurile de revânzare, reducerile, discount-urile, etc. pentru toate produsele achiziționate de la Coty (Furnizor), indiferent de prețul maxim de recomandare, inclusiv în cazul în care produsele sunt destinate unei promoții. De asemenea, Cumpărătorul (Distribuitorul) este liber să își stabilească propria politică promoțională, prin aplicarea de reduceri sau rabaturi sau a oricăror avantaje acordate clienților săi, independent și/sau suplimentar față de operațiunile promoționale inițiate de către sau împreună cu Coty (Furnizorul).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *