metalshow

Observator Antena 1 transmite Slujba de Înviere de la Patriarhia Română, dar și de la malul mării sau din Bucovina

Anul acesta echipa Observator invită telespectatorii să urmărească Slujba Învierii la miezul nopţii, la Antena 1. Anca Lungu se va afla în platoul Observator în cea mai sfântă noapte din an, când românii sunt așteptați să ia lumină din cele mai iubite locuri de credinţă ale României.

Echipa Observator va transmite în direct Slujba Învierii Domnului de la Patriarhia Română, apoi, telespectatorii sunt invitați să ia lumina vindecătoare de la biserica de lemn Pogorârea Sfântului Duh din Parcul IOR din Bucureşti, dar și la ceremonia Învierii de la malul mării şi în altarul credinţei româneşti din Bucovina.

Sâmbătă, cu 20 de minute înainte de miezul nopţii, Anca Lungu este în direct în ediţia specială Observator, Lumina Vindecătoare, la Antena 1. „O tradiție s-a născut și în platoul Observatorului. Va fi pentru mine al cincilea an consecutiv în care voi fi aproape de telespectatori în Noaptea Învierii. Vom primi împreună lumina sfântă în casele și sufletele noastre printr-o transmisiune în direct de la Patriarhia Română. E o ediție specială pe care o prezint cu multă dragoste an de an pentru că știu că-n fața micilor ecrane sunt oameni care din diverse motive nu pot fi la Slujba de Înviere – mame cu bebeluși, bolnavi sau bătrâni – și știu că doar în acest fel pot simți și ei bucuria și emoția sărbătorii”, spune Anca Lungu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *