free download 78 travel guides written by experts

OBI si More Than Pub: doua orase diferite, aceeasi experienta!

Cand primavara si-a intrat cu adevarat in drepturi, OBI si More Than Pub au pornit impreuna intr-o cursa maraton, ce a presupus inaugurarea simultana a doua noi magazine OBI in Arad si Pitesti, pe 1 aprilie. Fara nicio pacaleala.

Timp de o saptamana membrii echipei More Than Pub au fost impartiti in doua echipe pentru a asigura buna desfasurare a evenimentelor din cele doua orase. OBI, liderul european al pietei de retail DIY si-a inaugurat cele 2 magazine din Pitesti si Arad, apeland la scenariile ingenioase ale echipei More Than Pub. Astfel ca, pe 1 aprilie 2009 OBI a spulberat unul dintre cele mai vechi mituri romanesti- Mitul Mesterului Manole. In Pitesti invitatii OBI au fost intampinati la intrare chiar de iscusitul mester. In sfarsit, munca sa de secole se incheiase, deoarece OBI, liderul incontestabil al pietei de retail din Europa Centrala si de Est, poposise si la el in oras. In fata intrarii magazinului OBI o echipa formata din zece muncitori a lucrat cat a fost ziua de lunga la o constructie ce dorea sa imite fatada Manastirii Arges; si surpriza…peretii nu s-au mai daramat ca pana atunci. In sfarsit, Mesteruuil Manole i s-a revelat secretul durabilitatii- in sfarsit a descoperit OBI!

Cu deja 533 de magazine in intreaga Europa si cu doua noi inaugurari in Pitesti si Arad, OBI reprezinta secretul muncii trainice si bine facute. Atmosfera celor doua evenimente a fost una relaxata, deschisa si ludica, in stilul DIY, animata de ritmul melodiilor interpretate de Dax – The Man with The Sax.

Echipa More Than Pub si-a dorit si o altfel de conferinta de presa si a reusit, mass media avand astfel  ocazia sa adreseze intrebari conducerii OBI, intr-o gradina, cu plante exotice, balansoare si sezlonguri.

In zilele ce au urmat inaugurarii propriu zise, cele 2 echipe din Arad si Pitesti i-au antrenat pe clientii OBI in diverse concursuri oferindu-le varii cadouri pentru implicarea acestora in jocurile OBI.

OBI & More Than Pub au reusit impreuna mai mult decat doua inaugurari propriu- zise. Strategia evenimentelor a reusit sa transmita publicurilor tinta spiritual, determinarea si esenta conceptului OBI. Scenariile au exprimat conceptul OBI de usor, la indemana, dar si durabil si dorinta acestuia de a fi intotdeauna cat mai aproape de casele si familile clientilor.

Bucuresti, 18.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *