free download 78 travel guides written by experts

OBI, lider european in domeniul DIY, deschide cel de-al doilea magazin

continuând planurile de extindere în România

Extinderea OBI în România continuă: în urmă cu mai puţin de două săptămâni OBI a deschis primul magazin la Oradea, astăzi la Bucureşti

Evenimentul oficial de deschidere a celui de-al doilea magazin OBI în România a avut loc în Bucureşti. La eveniment au participat Karl Erivan Haub, Preşedinte al Board-ului OBI la nivel internaţional şi principalul acţionar al OBI Group, membri ai Board-ului OBI la nivel internaţional, conducerea OBI din România şi autorităţile locale.
În cadrul evenimentului, a avut loc şi o conferinţă de presă la care au luat parte reprezentanţii mass-media naţionale.

Compania este mândră pentru reuşita de a deschide cel de-al doilea magazin din România, în Bucureşti, la doar 12 luni de la luarea deciziei de a intra pe piaţa din România, fiind unul dintre cei mai mari retaileri internaţionali de produse DIY. ”Obiectivul nostru este de a deveni liderul DIY pe piaţa din România, având în vedere că strategia OBI în toate ţările în care operează este de a deveni lider pe pieţele respective,” a declarat dl. Carlos Hach, Head of Expansion OBI România.

Dl. Gunter Grieb, Chief Operating Officer OBI România: „Cunoaşterea pieţei locale şi viziunea internaţională OBI ne vor ajuta să ocupăm o poziţie de top pe piaţa de DIY din România.”

România oferă cele mai multe oportunităţi pentru îndeplinirea obiectivelor noastre de extindere în Europa Centrală şi de Est, datorită pieţei locale extinse, în continuă dezvoltare. Obiectivul nostru este să aducem în România competitivitatea companiei OBI bazată pe valori solide şi pe experienţa pe piaţa de produse DIY. „Consumatorii români vor beneficia de avantajul nostru competitiv de a adapta produsele din portofoliul deţinut la piaţa locală,” a afirmat dl. Romano Quinzi, Country Manager OBI pentru România.

Magazinul de aproximativ 11,000 m2 îşi va deschide porţile pentru publicul larg joi, 27 noiembrie, la ora 8.30 şi va avea un orar zilnic între 08.30 şi 21.00.
Noul magazin OBI din Bucureşti va pune la dispoziţia consumatorilor o gamă largă de produse de bricolaj DIY, decoraţiuni interioare şi produse de întreţinere şi renovare a locuinţelor. Cea mai importantă şi mai atractivă ofertă se regăseşte în departamentul de produse pentru grădină, OBI-Grădina ta, unic atât în Bucureşti, cât şi la nivelul întregii pieţe din România.

Bucuresti, 26.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *