free download 78 travel guides written by experts

Obama a ales Technogym: Wellness? “Da putem”!

Technogym lucrează din greu pentru pregătirea spaţiului de antrenament a preşedintelui American la summit-tul G8 din Italia

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, a ales  produsele Technogym, pe timpul şederii sale în Italia, la summit-ul G8 de la Aquila. Zilele acestea, între 10 şi 12 iulie 2009, liderul American va beneficia de echipamentele profesionale instalate în apartamentul său privat din L’Aquila. Astfel, între întâlniri şi discuţii cu liderii mondiali, Technogym este soluţia perfectă pentru un antrenament plin de energie şi vitalitate.

Preşedintele Statelor Unite ale Americii este un împătimit al exerciţiilor fizice! Mai mult, echipa Technogym, împreună cu personalul de la Casa Albă lucrează deja la amenajarea sălii personale a lui Barack Obama.

În sala de antrenament de la Aquila va fi prezentă ultima generaţie de benzi de alergare, împreună cu Kinesis Personal, primul echipament de fitness ce şi-a însuşit deja recunoaşterea designului contemporan. Ambele sunt bazate pe aceeaşi tehnologie furnizată de Technogym la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008.

Având în vedere timpul scurt pe care preşedintele îl va avea la dispoziţie, aceste echipamente au fost alese cu grijă pentru o focusare cât mai atentă asupra sesiunii de exerciţii fizice. Antrenamentul cu Technogym vizează “detensionarea” summit-ului G8, care va fi cu siguranţă solicitant, având pe ordinea de zi chestiuni de actualitate cu privire la organizarea mondială.
   
Kinesis Personal este expresia supremă a excelenţei în domeniul designului şi a tehnologiei Made in Italy. Rezultat al sinergiei dinamice între puterea Technogym (Know – How) şi talentul designer-ului Antonio Citterio, Personal Kinesis oferă un antrenament unic, personalizat şi o serie de exerciţii pentru mişcări specifice simple, dar şi combinate.

Totodată, Preşedintele Obama va avea posibilitatea de a se relaxa cu ajutorul inovatorului echipament de stretching, FLEXability. Poate părea incredibil, dar acesta este ideal pentru pauzele scurte dintre întâlniri, datorită posibilităţii de folosire îmbrăcat la costum.

Technogym se mândreşte deja cu un background în relaţia cu Guvernul American. De asemenea, este cunoscut faptul că preşedintele anterior, George Bush, a folosit în numeroasele sale plecări internaţionale echipamente marca Technogym. În timpul şederii sale la Jocurile Olimpice din China, preşedintele Bush a avut la dispoziţie, la reşedinţa din Westin Hotel, o sală dotată cu produse profesionale Technogym (furnizor oficial exclusiv al Jocurilor Olimpice de la Beijing).

Bucuresti, 09.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *