free download 78 travel guides written by experts

Oaspeti americani la Ateneul Roman in inchiderea stagiunii de marti seara 2012-2013

Stagiunea de marti seara 2012–2013 se incheie cu un recital sustinut de doi oaspeti americani, violonistul ANDREW STRIETELMEIER si pianistul COLE BURGER

Stagiunea de marţi seara
Marti, 11 Iunie 2013, 19:00 – 20:00, Ateneul Român, Sala mica
Recital cameral
ANDREW STRIETELMEIER – vioară
COLE BURGER – pian

Program:
Martin Kennedy
Trivial Pursuits
John Adams
Road Movies: I. Relaxed Groove; II. Meditative; III. 40% Swing
George Gershwin
3 Preludes: I. Allegro ben ritmato e deciso; II. Andante con moto e poco rubato; III. Allegro ben ritmato e deciso
Ludwig van Beethoven
Sonata în do minor, op. 30, nr. 2

Coproducător: Radio România Muzical
Sponsor: MidAmerican Center for Contemporary Music de la College of Musical Arts of Bowling Green State University/ USA.

Biletele pentru concert se pot cumpara de la casa de bilete a Ateneului Roman, str. Esarcu nr. 5
Program: Marti – Vineri 12:00 – 19:00 Sambata – Duminica 16:00 – 19:00 (doar atunci cand sunt programate concerte)
Telefon: 021.315.68.75
Biletele pot fi rezervate şi online de pe site-ul www.fge.org.ro de pe pagina concertului ales.

Andrew Strietelmeier a inceput studiul viorii cu Betty Gehring la varsta de cinci ani. La Valparaiso University a studiat cu June DeForest. In 2001 a castigat Valparaiso University Concerto Competition. Are un masterat realizat sub indrumarea lui Vincent Frittelli la University of Texas in Austin. A mai lucrat cu maestrii ca David Neely, Tatiana Verobieva si William Terwilliger. Este intens preocupat de muzica de camera ce ocupa un loc major in activitatea sa concertistica. A studiat cu multi instrumentisti de prestigiu, printre ei Brian Lewis, Daniel Morgenstern si John Largess din cvartetul Miro. In acest moment al carierei sale Andrew Strietelmeier este Orchestra Director la Denison University din Granville, OH. Preocuparile sale didactice si de cercetare l-au implicat si in activitatile altor institutii muzicale de prestigiu printre ele University of Texas in Austin unde a participat intr-un amplu proiect educational alaturi de 250 de tineri instrumentisti de varste scolare.

Dr. Cole Burger este absolvent al Northwestern University si University of Texas, specialitatea pian principal. Astazi este profesor la College of Musical Arts din cadrul Bowling Green State University, unde coordoneaza clasele de pian principal si pedagogie muzicala (pian). Pe parcursul activitatii sale didactice a lucrat pe rand la University of Nebraska at Omaha, University of Texas, Levine School of Music, Armstrong Community Music School, Lutheran Summer Music and Camp Encore/Coda. In calitate de pianist concertist a aparut pe scene din Statele Unite ale Americii, Europa si China. De curand, a cantat la Carnegie Hall’s Weill Recital Hall in calitate de laureate cu premiul I al American Protégé International Piano and Strings Competition.

Bucuresti, 07.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *