metalshow

Oana Stoianovici: practicile care ne dau starea de bine ca femeie se invata

Oana Stoianovici vă invită pe 17 octombrie 2015 la “O zi de feminitate”, un eveniment dedicat femeilor care vor să se reconecteze la propriul centru, la propria sursă de putere feminină, să construiască relaţii puternice şi echilibrate cu cei din jur printr-un alt nivel de încredere în ele însele.

Oana Stoianovici este coach transformațional cu o experiență de peste 11 ani în programe de leadership transformațional și procese cuantice de vindecare. A studiat tehnologii de transformare în Statele Unite ale Americii timp de șapte ani, conducând cu rezultate excepționale programe și antrenamente pentru peste 4,000 de participanți din toată lumea. După ani de studiu, călătorii și descoperiri, Oana a conceput programe care să ofere femeilor accesul către propria voce, către propria strălucire, către starea de bine ca femeie.

„Draga mea, ca multe alte lucruri, și practicile care ne dau starea de bine ca femeie se învață. Acordă-ți o zi numai ție! O zi în care să te reconectezi la ce e important pentru tine ca femeie. Am pregătit pentru tine patru sesiuni în care să îți (re)descoperi și exprimi feminitatea cu putere și pasiune. Și exerciții practice care să te sprijine de acum înainte oricând. Te aștept să trecem împreună pragul spre un nou TU”, spune Oana Stoianovici, coach transformațional.

În urma workshopurilor Oanei, femeile manager sau la început de carieră, femeile puternice și cele timide, femeile de 20 de ani și cele trecute de prima tinerețe descoperă noi nivele de echilibru personal, creativitate și plenitudine, care pot însemna creșteri în carieră, maternitate, expresie artistică și relații împlinite cu parteneri de viață.

Puteti afla mai multe despre Oana Stoianovici și programele pe care le conduce pe www.ozidefeminitate.ro și pe www.facebook.com/oanastoianovici.ro. Înscrierile la cursul “O zi de feminitate” se pot face online. Evenimentul aflat la a doua ediție va avea loc la Hermitage Urban Spiritual Hub (str. Eminescu nr. 127).

Femeia este, înainte de toate, energie și emoție. Ca din mintea și mâinile ei să iasă manifestări care o reprezintă, este necesar ca ea să fie aliniată cu sine în spirit și emoție. Această stare s-a născut în mii de ani de armonizare cu natura, de la care femeia se încarcă. Din birou, deconectată de la universul naturii, puterile îi scad. Ceea ce nu înseamnă decât că toate câte sunt de făcut pe lista vor cere mai multă strădanie. Când curge cu sine, femeia începe să își simtă și să își descopere puterea ei intrinsecă, prin care îndeplinește intenții, mișcă oameni și universuri.

Bucuresti, 27.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *