free download 78 travel guides written by experts

Oana si Marioara Zavoranu au facut echipa la „Te pui cu blondele?”

Telespectatorii au fost şi aseară alături de Antena 1

Supershow, aseară de la 20.20, la “Te pui cu blondele?”! Oana Zăvoranu şi mama ei, Mărioara Zăvoranu, au făcut echipă într-o confruntare de senzaţie, cu cele 50 de blonde din armata lui Negru. Nu au lipsit întrebările indiscrete din partea blondelor, cele care au şi câştigat la final competiţia. Telespectatorii au urmărit cu interes show-ul, în minutul de aur 21.40, peste un milion de telespectatori din mediul urban au urmărit emisiunea lui Dan Negru.

Pe lângă întrebările de cultură generală, adresate de Dan Negru, Oana şi mama sa au trebuit să facă faţă asalturilor blondelor care nu s-au sfiint să pună întrebări dintre cele mai indiscrete, spre deliciul telespectatorilor care au rămas şi aseară alături de Antena 1. În intervalul, 20.21-21.50, Antena 1 a înregistrat la nivel urban o medie de 6.8 puncte rating şi o cotă de piaţă de 13.6%, pentru ca în minutul de aur 21.40, să atingă o audienţă medie de 9.8 procente şi o cotă de piaţă de 19.4%.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii tepuicublondele.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/tepuicublondele.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanţi competitori pe piaţa media din România, statut câştigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a ţinut mereu aproape. Cu o echipă de oameni deosebiţi în spatele camerelor, cu vedete îndrăgite şi formate de succes, Antena 1 îşi menţine poziţia de lider în programe de divertisment, dând viaţă spectacolului şi oferind inspiraţie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media românesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanţa rămâne o valoare constantă.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe targetul all urban
Perioada 21 martie 2012


Bucuresti

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *