free download 78 travel guides written by experts

Oana Roman surprinsa intr-o ipostaza incredibila

Vedeta încerca să recupereze 500 euro de la un cerşetor!

Aflaţi cum a ajuns Oana Roman protagonista unui scandal de proporţii, marţi, la “Plasa de stele”!

Oana Roman a fost surprinsă pe litoral încercând să negocieze recuperarea a 500 de euro de la un cerşetor! Banii fuseseră donaţi de către nepoata vedetei unor copii care cerşeau. Încercând să-i convingă pe cerşetori să îi returneze banii, Oana Roman s-a trezit în mijlocul unui conflict de proporţii. În scurt timp, la faţa locului a apărut şi un poliţist, fapt care a complicat şi mai mult ciudata situaţie în care se afla vedeta. Cum a făcut faţă Oana Roman acestei situaţii, telespectatorii vor afla marţi, 1 noiembrie, la “Plasa de stele”!

Pentru prima dată la “Plasa de stele”, telespectatorii vor vedea o farsă realizată cu ajutorul unui copil în rol de complice. Este vorba despre Calina, nepoata Oanei Roman, cu care vedeta se afla în vacanţă pe litoral.

Pentru această farsă, echipa emisiunii “Plasa de stele” a stabilit pentru Calina un traseu pe care trebuia să îl respecte şi să o convingă şi pe Oana să o urmeze. Astfel, în timp ce se plimbau, cele două au observat doi copii care cântau pe plajă pentru bani. Impresionată, micuţa Calina a scos o bancnotă de 500 de euro, sumă de care iniţial Oana nu a ştiut. Vedeta aflase doar că nepoata ei avea nişte bani din care trebuia să cumpere rechizite şi alte lucruri de care avea nevoie pentru şcoală, însă nu ştia despre ce sumă este vorba.

Aflând că micuţa Calina donase 500 de euro, Oana s-a întors la cerşetori sperând că va putea recupera banii. Din acest moment, lucrurile se vor complica, la faţa locului venind şi persoana care se ocupa de copiii cerşetori şi care o va acuza pe Oana că vrea să le fure banii. Mai mult, în timpul scandalului va apărea un poliţist, iar situaţia va deveni din ce în ce mai neplăcută pentru Oana Roman. Cum a reuşit vedeta să facă faţă unui scandal de proporţii, telespectatorii vor descoperi marţi, 1 noiembrie, la “Plasa de stele”.

Bucuresti, 29.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *