metalshow

Oana Petrescu este noul vicepresedinte retail al BCR

Oana Petrescu este, incepand de astazi 1 iulie a.c., noul vicepresedinte retail al BCR, ea inlocuindu-l in functie pe Martin Skopek care, incepand cu aceeasi data, a fost numit membru al Comitetului executiv al Erste Group.

Oana Petrescu a ocupat, pana in prezent, functia de vicepresedinte executiv Operaţiuni si IT. Cu o bogata experienta in sectorul bancar in pozitii executive de top – membru al Comitetului executiv al BCR si participant activ la procesele de transformare a BCR precum si in pozitia de sef al diviziei servicii financiare in cadrul companiilor de consultanta Andersen si Ernst&Young.

In calitate de vicepresedinte executiv Operatiuni si IT al BCR, Oana Petrescu a avut o contributie semnificativa la structurarea proceselor interne de servire a clientilor retail in diverse domenii precum operatiuni, procesare tranzactii bancare, extinderea si optimizarea retelei de unitati, dezvoltarea canalelor alternative de distributie a produselor si serviciilor BCR.

Oana Petrescu detine in prezent pozitia de vicepresedinte al Asociatiei Romane a Bancilor.

Incepand cu aceeasi data, Dominic Bruynseels, presedintele executiv al BCR, va prelua responsabilitatile de coordonare a liniei functionale Operatiuni si IT. In asumarea noului sau rol, Dominic Bruynseels beneficiaza de experienta sa anterioara in implementare planurilor operationale si de sistem pentru unul dintre jucatorii de top de pe piata bancara britanica cu o retea de peste 2500 de sucursale.

Bucuresti, 01.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *