free download 78 travel guides written by experts

Oameni toxici

Marsha Petrie Sue
AMSTA Publishing

Sunt oameni care e deranjeaza. Pe drum, la birou – pretutindeni. Evident ca nu toti sunt asa – insa cei care ne pot sta in cale (in diverse moduri) prin comportamentul si atitudinea lor ar fi de dorit sa fie indepartati.

De ce sa te simti groaznic, sa te complaci in situatii neplacute cauzate de oameni care te deranjeaza cand poti scapa de toate acestea? Citind cartea Oameni toxici aflati cum sa scapati de aceste persoane dificile si mai ales cum sa iesiti din diverse situatii in care acestea va pun. O lucrare interesanta si utila oricui. O carte ce abunda in exemple si idei folositoare.

Din Oameni toxici "Vei afla modalitatea in care sa intri in ofensiva impotriva oamenilor care spun intotdeauna , a oamenilor care spun intotdeauna , asupritorilor, tragatorilor, dictatorilor, expertilor si a tuturor acelor personaje cu care te confrunti in fiecare zi" (p. 10).

Capitolele sunt multe – scurte si la obiect, structurate dupa tipul de persoane cu care avem de-a face. Din fiecare capitol aflati cum sa va comportati cu fiecare si cum sa reactionati in situatii diverse. O autoare cunoscuta, cu experienta care ofera o lucrare interesanta si utila.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *