free download 78 travel guides written by experts

O2 Arena, vazuta prin ochii castigatorilor concursului

“Du-ţi părinţii la concertul Eagles”

Câştigătorii concursului “Du-ţi părinţii la concertul Eagles” povestesc din culisele evenimentului

Şapte Seri, cel mai important ghid de divertisment şi petrecere a timpului liber, îi aduce în faţa cititorilor pe norocoşii câştigători ai concursului “Du-ţi părinţii la concertul Eagles. Mihaela Moldoveanu (30 ani), din Bucureşti, împreună cu părinţii ei, au beneficiat de 3 bilete de intrare la concertul Eagles, transport dus-întors şi cazare în Londra, pe malul Tamisei, foarte aproape de O2 Arena. Timp de două zile, cei trei norocoşi au încercat să viziteze unele dintre cele mai faimoase obiective din Londra, printre care se numără Big Ben-ul, London Bridge, Trafalgar Square şi Covent Garden. Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât nu mai fuseseră niciodată în Londra şi  nici la vreun concert susţinut de formaţia lor preferată, Eagles.

Atât organizarea, cât şi impresionantul complex O2, care găzduieşte sub cupola sa, pe lângă O2 Arena, un cinematograf, nenumărate restaurante, pub-uri, cluburi şi magazine, i-au impresionat pe câştigătorii concursului iniţiat de Şapte Seri. “Ne-a plăcut foarte mult concertul, mai ales că nu mai văzusem de foarte mult timp un show atât de complex, cu o scenografie şi o reprezentaţie atât de bună. Organizarea a fost excelentă, nu am avut nimic de reproşat”, a declarat câştigătoarea marelui concurs.

“Evenimentul Eagles este doar unul dintre zecile de concursuri care vor urma. A fost un concurs reuşit, care a înregistrat un succes mare în rândul utilizatorilor platformei www.sapteseri.ro,  drept pentru care le transmitem acestora că vor avea ocazia de a participa şi la alte concursuri”, a declarat Mircea Criveanu, Director Executiv Şapte Seri.

Concursul, realizat în colaborare cu Universal Music şi WizzAir, a fost lansat pe data de 13 martie şi s-a desfăşurat exclusiv pe platforma online www.sapteseri.ro.

Bucuresti, 11.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *