free download 78 travel guides written by experts

O zi cu Anna May si Skizzo Skillz

Cum ar fi ca intr-o zi sa va treziti si sa petreceti o intreaga zi alaturi de artistii preferati? Asta i s-a intamplat Georgetei Constantin datorita unui concurs organizat pe pagina de Facebook a casei de discuri Roton.

Georgeta a avut ocazia sa ii cunoasca mai bine pe Anna May si pe Skizzo Skillz cu care a petrecut o zi de neuitat la Roton Music Café.

Totul a inceput cu o vizita la Angelic Studio, unde stilistii i-au oferit un adevarat rasfat Georgetei, dupa care timpul a trecut pe nesimtite la showroom-ul Diva Charms unde a avut parte de o schimbare de look. Inima a inceput sa ii bata “Bum-Bum” mai ales cand in peisaj au intrat Anna si Skizzo alaturi de care invitata noastra s-a fotografiat in cadrul unei sedinte profesioniste oferite de Eugeniu Gromic.

Regie si montaj: Eugeniu Gromic

Georgeta, Anna May si Skizzo Skillz au petrecut ca intre prieteni, atmosfera fiind una calda, plina de rasete, povesti si voie buna.

Roton ofera sansa fiecarui fan de a-si implini visul si de a-si cunoaste artistul preferat si de a-l vedea dincolo de imaginea sa din media, asa ca indemnam fanii sa urmareasca pagina de Facebook (ttps://www.facebook.com/RotonMusic) si canalul oficial de YouTube (https://www.youtube.com/user/RotonMusicTV) pentru a fi la curent cu toate provocarile si cadourile pregatite pentru fani.

Bucuresti, 09.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *