free download 78 travel guides written by experts

O veste buna: un nou site de sonorizari audio apare azi pe piata romaneasca: www.masteraudio.ro

Site-ul www.masteraudio.ro poate fi accesat de oricine are acces la Internet, chiar de astazi. Iar acest lucru se intampla multumita eforturilor echipei Webvertise Webdesign. Increderea cu care Webvertise Webdesign a fost investita de client a fost rasplatita pe masura: un site cu design modern si cu bun impact in randul motoarelor de cautare. Site-ul se adreseaza celor in cautarea unei solutii optime pentru sonorizarea unui eveniment, fie ca este vorba de o mica petrecere sau de un eveniment de anvergura.

Ce face site-ul diferit? Pata de culoare adusa de site-ul www.masteraudio.ro in peisajul site-urilor romanesti este data de animatiile Flash. Site-ul se poate mandri cu o grafica moderna. Designul este ergonomic si asta aduce multa bucurie vizitatorilor. Navigarea este foarte facila.

Cel mai important avantaj din perspectiva unui vizitator al site-ului www.masteraudio.ro, comparativ cu situatia in care site-ul nu ar fi existat, este: informatiile sunt usor de parcurs. Vizitatorii pot gasi rapid informatia utila. Site-ul aduce un alt avantaj pentru transmiterea informatiei: este evident mai usor ca un vizitator sa citeasca doar informatiile care il intereseaza pe site, decat sa caute acea informatie in forma scrisa.

Un lucru esential pentru orice site este organizarea informatiei. Site-ul www.masteraudio.ro nu face exceptie de la aceasta regula. Astfel, fiecare din serviciile oferite de companie are o sectiune dedicata: Oferta Sunet, Oferta Lumini, Oferta Foto, Oferta Video, Videoproiectie, Karaoke, Echipa noastra.

Ce defineste compania Master Audio Master Audio este o companie formata dintr-o echipa dinamica de DJ, sunetisti, cameramani si fotografi care lucreaza la cel mai inalt nivel de calitate si profesionalism. Cum se exprima asta in rezultate? Cei de la Master Audio sunt pasionati de ceea ce fac. Ei considera ca reusita unui eveniment consta in primul rand in comunicare.

Olivian BREDA lucreaza ca si specialist in optimizare pentru motoarele de cautare (SEO) in Webvertise Web design. Potrivit lui Olivian BREDA site-ul www.masteraudio.ro a beneficiat din plin de platforma Webvertise dedicata optimizarii. "Site-ul www.masteraudio.ro a fost bine optimizat multumita platformei Webvertise pentru SEO. In Webvertise Web design optimizarea incepe foarte devreme. Se poate spune ca inca din faza de design, site-ul este orientat spre optimizarea pentru motoarele de cautare" a spus Olivian BREDA.

Cum isi poate da cineva seama ca site-ul este facut de o companie care pune mult pret pe optimizarea pentru motoarele de cautare pentru clientii sai? Toate paginile site-ului www.masteraudio.ro au un link catre harta site-ului, ce permite navigarea rapida in tot site-ul. Harta site-ului este insa utila si pentru motoarele de cautare. Apoi continutul site-ului, mai ales textul, este optimizat pentru motoare de cautare cum este Google. Linkurile sunt construite optim, ceea ce permite o indexare optima. S-a pus accent si pe cuvinte cheie, descrierea paginilor, iar titlurile sunt unice pentru fiecare pagina in parte.

Bucuresti, 12.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *