metalshow

O veste buna: un nou site de consultanta si management in afaceri

apare azi pe piata romaneasca – www.euramis.ro

Compania Webvertise Web design anunta astazi lansarea de succes a www.euramis.ro. Pe site se pot gasi informatii despre consultanta si management in afaceri, si site-ul poate fi vizitat chiar acum.

Cu ce se ocupa Euramis Consulting? Euramis Consulting este un furnizor de formare profesionala autorizat C.N.F.P.A. (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor) pentru mai multe tipuri programe. In ce domeniu sunt cursurile? Cursurile sunt in special in domeniul securitatii si sanatatii in munca.

Cum a ales Euramis Consulting sa prezinte diferentierea prin site? Site-ul www.euramis.ro nu isi propune sa iasa din anonimat altfel decat prin naturalete. Si intr-un mod cat se poate de natural, pe site pot fi gasite lucruri care ar putea parea ca elemente diferentiatoare. Astfel, daca un internaut ar trebui sa rezume in doar o propozitie ce vede pe site-ul www.euramis.ro, aceasta propozitie ar suna probabil astfel: excelenta in consultanta pe piata din Romania.

Care este publicul tinta al site-ului? Site-ul se adreseaza persoanelor interesate de unul din aceste lucruri: Imlementare sistem de management al calitati conform ISO 9001, Implementare sistem de management de mediu conform ISO 14 001, Implemetare sistem de management conform SR OHSAS 18001 sau Implementare sistem de mangement integrat.

De ce site-ul www.euramis.ro nu este un site ca toate celelalte? Elementul diferentiator al site-ului realizat de Webvertise Web design este grija pentru detalii. Asa cum perfectiunea este cea care inspira Euramis Consulting in obtinerea de rezultate deosebite, acelasi lucru se poate spune si despre felul in care a fost realizat site-ul.

Site-ul www.euramis.ro poate fi navigat usor datorita structurii intuitive create de Webvertise Webdesign in colaborare cu clientul. In acest sens, meniul principal al site-ului include elemente ca si: Despre noi, Servicii si produse, Cursuri si instruiri, Cariere, Forum si Noutati, Contact si comenzi. Acest meniu este vizibil in partea de sus a site-ului.

Exista insa, in partea stanga a site-ului, un meniu cu Servicii oferite. Meniul include elemente ca si: Managementul calitatii, Managementul mediului, Managementul securitatii si sanatatii in munca, Managementul sistemelor integrate, Managementul Resurselor Umane, Medicina muncii, Prestari servicii securitate si sanatate in munca si situatii de urgenta, Verificari instalatii electrice, Asistenta & Audit sau Evaluare riscuri. Tot aici se gaseste si un link catre Produse.

Pentru Iulian DRAGOMIR, director vanzari pentru Webvertise Web design, site-ul rezolva o nevoie a clientilor, dar si a vizitatorilor. "Clientul nostru isi rezolva o problema prin site-ul www.euramis.ro: noi vizitatori pe site. Vizitatorii site-ului sunt si ei multumiti: au in fata un site bine realizat, cu o organizare clara a informatiei. Webvertise Web Design a realizat un proiect de succes" a declarat Iulian DRAGOMIR.

Bucuresti, 17.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *