free download 78 travel guides written by experts

O vedeta autohtona a distrus masina unui coleg de breasla

Cum a scăpat de furia acestuia, vă spune Negru la Plasa de stele

“Plasa de stele” a pregătit o farsă de zile mari unui artist cunoscut, care a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri să fie şoferul unui coleg de breaslă rămas fără carnet. Vedeta trebuie să-şi ducă prietenul cu maşina la service, însă echipa lui Dan Negru îi pune beţe în roate şi îi pregăteşte un ambuteiaj, din care autovehiculul nu scapă întreg.

Cea mai nouă ediţie a emisiunii “Plasa de stele” îi întinde o capcană de senzaţie unui îndrăgit artist de la noi. Acesta acceptă să ajute un coleg rămas fără carnet să îşi ducă maşina la o inspecţie RAR. Aflaţi în trafic, complicele echipei de farsori îl roagă pe şoferul de ocazie să facă un ocol, pentru a rezolva un comision. Rămas singur în parcare, victima se trezeşte în mijlocul unei certe iscate de două şoferiţe nervoase nevoie mare, care nu se hotărau care să iasă prima din parcare.

Blocat între cele două, acesta priveşte cu neputinţă şi disperare cum maşina pe care acceptase să o conducă este prinsă ca într-o menghină şi lovită din toate părţile. Situaţia scapă cu totul de sub control când proprietarul maşinii se întoarce. Cine este cea mai nouă victimă a lui Negru şi, mai ales, cum a reacţionat complicele echipei de farsori când şi-a văzut maşina distrusă, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări marţi, 22 noiembrie, de la 20:15, la Plasa de stele.

Bucuresti, 17.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *