free download 78 travel guides written by experts

O vara fresh accesorizata Genius

Un smartphone tot timpul încărcat și un sunet de calitatea sunt cheia unei zile perfecte de concediu!

Încărcătorul portabil Eco-u261 este un accesoriu necesar în momentul în care alegi să pleci în vacanță, datorită faptului că te ajută să ai mereu smartphone-ul încărcat și să fii la curent cu tot ce se întâmplă în mediul virtual.

Dimensiunile mici (70 x 30.5 x 21mm) și greutatea redusă (63.7 gr) fac acest produs să fie cu puțin mai mare decât o brichetă, fiind astfel foarte ușor de transportat în bagaj. Este disponibil într-o gamă de culori vii – verde, roz, negru, alb, galben și albastru – și este creat special pentru persoanele active dipuse să aibă mereu un accesoriu cool și folositor în același timp.

Dacă telefonul este încărcat, singurul lucru de care mai ai nevoie este o pereche de căști asortate. HS-M230 sunt căști in-ear, potrivite pentru a asculta muzică sau pentru a vorbi la telefon, ele oferind un sunet de înaltă calitate.

Cablul colorat în două nuanțe nu se încurcă și include microfon pentru convorbiri telefonice dar și control al melodiilor (start/pauză, înainte/înapoi) atunci când te afli în mișcare. De asemenea, acest produs este disponibil într-o gamă de culori variată – roșu, turcoaz, mov și albastru – și este compatibil cu majoritatea smartphone-urilor.

Bucuresti, 11.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *