free download 78 travel guides written by experts

O vara auto la Plaza Romania

  * Faimosul pilot de raliuri Titi Aur a sustinut o demonstratie de drifting in parcarea Plaza Romania
    * De asemenea, au fost prezentate ultimele modele Mercedes-Benz de la Autoklass

Plaza Romania gazduieste in aceasta vara un eveniment dedicat pasionatilor de automobile. Acestia sunt invitati in centrul comercial sa se distreze cu simulatoare de Formula 1, jocuri interactive Nintendo Wii si un circuit de curse off road pentru masini radio comandate.

Pentru a completa paleta de evenimente dedicate automobilismului, pilotul de raliuri Titi Aur a sustinut o demonstratie de drifting in parcarea Plaza Romania, cu masina sa de concurs.  De asemenea, invitatii au putut testa automobile Mercedes-Benz de la Autoklass – Centru autorizat vanzari si service Mercedes-Benz.  Modelele prezentate la Plaza Romania au fost:  CLC, GLK, GL, A facelift, B facelift, noua CLASA E, VIANO, C BREAK, R, ML si CLS, automobilele plecand apoi in coloana catre Bucuresti Mall.

Cei care iubesc viteza si jocurile si-au putut testa abilitatile in conducerea masinilor radio comandate la etajul al doilea, zona Atrium,  unde este amenajat un circuit ce are toate ingredientele necesare: nisip, pietris,  copaci.  “Masinutele” ce au comenzi transmise prin unde radio au montat un dispozitiv care permite cronometrarea unui tur de pista. Cei mai rapizi piloti au fost premiati, castigatorul competitiilor organizate avand ca premiu un weekend catre orice destinatie din Romania cu un automobil Mercedes-Benz de la Autoklass.

Tentatia zonei create la etajul doi, Atrium, este cu atat mai mare cu cat oricine poate testa celebra consola de jocuri interactive Nintento Wii pe displayurile cu plasma si poate castiga premii instant constand in jocuri pe calculator sau vouchere la magazinele din Plaza Romania. Nici iubitorii de Formula 1 nu au fost uitati, acestia avand la dispozitie doua simulatoare ce le vor oferi senzatiile unei curse profesioniste.

Evenimentului de vara de la mall este completat de o tombola care are puse in joc excursii, trei masini Audi A3 Cabriolet,  o motocicleta Kawasaki ER 6 N, 5 scutere si vouchere in magazinele din centrul comercial. Si, numai in Plaza Romania si Bucuresti Mall, CardAvantaj ofera trei  rate suplimentare la cele existente in magazinele partenere.

Partenerii acestei campanii sunt CardAvantaj, Panasonic, TNT Games, United Motors, Movieplex, G’market, Christian Tour, ATV Rom, www.rczone.ro, iar parteneri media Radio Zu, Plai cu boi, AutoExpert, Auto Puls.

GLK este un model lansat oficial in Romania in luna octombrie 2008, cu un design exterior impresionant, o paleta exceptionala de motorizari si o personalitate indrazneata, noul model redefinind standardele clasei SUV-urilor, fiind capabil de performante extraordinare atat pe sosea, cat si off-road. Modelul reuseste sa imbine doua caracteristici care pana acum pareau contradictorii: performanţa remarcabila si siguranta manevrarii.

NOUA CLASA E – Prin intermediul noii Clase E, Mercedes-Benz mai face un pas semnificativ in ceea ce priveste siguranta, confortul si protectia mediului pe acest segment de piata. Datorita celor peste 20 de imbunatatiri tehnice, aceasta  limuzina consolideaza pozitia pe care Mercedes-Benz o detine in fruntea clasei de lux. Inovatiile aduse vehiculului sunt deschizatoare de noi drumuri in ceea ce priveste condusul în siguranta, deoarece pana acum, niciun alt producator din lume nu le-a folosit în aceasta combinatie. Exemplele includ ca dotare standard sistemul Attention Assist, Adaptive Main Beam Assist (Asistentul pentru faza lunga) si franarea automata în caz de urgenta, care este activata in momentul in care pericolul de coliziune este ridicat.

Bucuresti, 10.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *