metalshow

O toamna plina de promotii

Magazinul on-line www.azsoft.ro lanseaza oferte extem de avantajoase prin intermediul promotiei Microsoft, Panda, Kaspersky, Nod 32, Symantec, Corel, Mathcad.

Microsoft Office 2007 Acasă şi pentru Şcoală, acum 1 licenţă valabilă pentru 3 calculatoare.Pachetul conţine un kit de instalare, şi dreptul de a instala 3 licenţe acasă sau într-o instituţie de învăţământ. Licenţele sunt perpetue. Microsoft Office Acasă şi pentru Şcoală a fost creeat pentru utilizatorii de acasă , pentru instituţiile de învăţământ şi pentru elevii care au din ce în ce mai multe teme de făcut.

Produsele Eset ce participa la aceasta promotie sunt: NOD32 Antivirus si Smart Security care include Antivirus, Antispyware, Antispam , Personal firewall.

Oferta Symantec cuprinde Norton AntiVirus 2008 Norton Internet Security 2008. Norton AntiVirus 2008 protejeaza PC-ul impotriva spyware-urilor, virusilor si a altor amenintari de pe Internet. Blocheaza automat tot ceea ce incearca sa penetreze sistemul. Scaneaza si curata emailul si atasamentele. Realizeaza automat actualizarile pentru a asigura protectia continua impotriva noilor tipuri de amenintari prin intermediul serviciului de subscriptie.Symantec Norton Internet Security 2008 asigura protectia impotriva virusilor, hacker-ilor si a altor tipuri de amenintari. Norton AntiVirus este cea mai de incredere solutie antivirus din lume. Norton Personal Firewall protejeaza datele impotriva hacker-ilor. Norton Privacy Control, Norton AntiSpam si Norton Parental Control protejeaza utilizatorul si familia acestuia impotriva altor tipuri de riscuri.

Prin intermediul promotiei MathCad ce se va desfasura in aceasta perioada, www.azsoft.ro ofera o reducere substantiala pentru trecerea la solutiile oferite de Mathcad 14.0.In prezent, majoritatea inginerilor folosesc Mathcad-ul pentru a realiza, documenta si distribui calcule. Formatul vizual unic al Mathcad-ului integreaza notatiile matematice standard, textul si graficele intr-o singura foaie de lucru- facand din Mathcad instrumentul ideal pentru reutilizarea calculelor, colaborare.

Magazinul on-line www.azsoft.ro va ofera CorelDRAW Graphics Suite X4, care va permite sa abordati proiectele grafice cu incredere.CorelDRAW Graphics Suite X4 vă permite să abordaţi orice lucrare de grafică sau design cu încredere (logouri, ştampile, materiale de marketing, pagini web). Uneltele de precizie, compatibilitatea cu diferite formate, calitatea înaltă, vă ajută să transformaţi orice idee creatoare în rezultat profesional.

Bucuresti, 02.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *