free download 78 travel guides written by experts

O singura televiziune online din Romania, prezenta la DISCOP EAST

SănătateaTV.ro a fost singura televiziune online din România prezentă la DISCOP EAST, cel mai important târg de conţinut audio-vizual din lume. Evenimentul a avut loc între 16 şi 19 iunie, la Budapesta, şi a reunit  peste 1700 participanţi din 33 de ţări, din toată Europa, Asia, SUA şi  America latină.

DISCOP este cea mai mare platformă de business de conţinut audiovizual din lume, ce facilitează interacţiunea companiilor din sectoarele de producţie,  difuzarea şi achiziţia de programe de radio şi televiziune. Cele mai importante nume din industrie sunt prezente an de an la DISCOP, eveniment organizat din 1991.

SănătateaTV.ro, prima televiziune online dedicată sănătăţii din România, a participat la DISCOP EAST 09 ca răspuns la invitaţia organizatorilor, care au selectat cele mai importante nume de pe piaţă. Această invitaţie a venit să confirme  statutul pe care şi l-a câştigat SănătateaTV.ro, recunoscută ca o televiziune profesionistă specializată pe domeniul medical, devenită un punct de referinţă în ceea ce priveşte informarea online în acest sector.

Echipa SănătateaTV.ro prezentă la Budapesta a fost condusă de Simona Vlădica, Directorul de Dezvoltare al postului, care a participat la o serie de întâlniri cu cele mai importante companii interesate de domeniul sănătăţii. „Fiind prima noastră participare la DISCOP EAST, a fost mai mult o ediţie de acomodare cu piaţa internaţională, de observare atentă a mecanismelor şi a noutăţilor din sector, dar am reuşit, în acelaşi timp, să creăm şi câteva legături care, probabil, se vor  concretiza în colaborări cu nume mari din industria televiziunii.”, a declarat Simona Vlădica. 

Companiile cu care s-a interacţionat au primit cu interes gama de producţie video pe teme de medicină pe care a prezentat-o SănătateaTV.ro, manifestându-şi, totodată, surpriza pentru că o televiziune atât de tânăra, de doar un an şi jumătate, a atins nivelul de performanţă necesar pentru a participa la DISCOP.

La eveniment au fost prezente nume de referinţă din audiovisual, precum: AXN, 24 News TV Channel, Basic Lead Europa – Franţa, Bavaria Media Television – Germania, BBC Worldwide – Marea Britanie, Discovery Enterprises Internaţional, Canal France International, Fox Television, HBO, MTV, NBC Universal Television, Televisa International.

SănătateaTV.ro, marcă înregistrată a Sănătatea Media Group, oferă, prin conţinutul şi calitatea programelor şi formatelor pe care le propune, cea mai importantă platformă online de informaţie medicală. Emisiuni medicale, interviuri cu medici specialişti, tratamente revoluţionare, operaţii în premieră pentru internetul românesc, ştiri din domeniul sănătăţii, sfaturi medicale, ghid terapeutic, toate intr-un format accesibil şi interactiv!

Bucuresti, 23.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *