metalshow

O singura oferta pentru lichidarea S.C. ICEFS S.A. Savinesti

Luni, 22 octombrie 2007, a avut loc prima şedinţă a licitaţiei pentru desemnarea lichidatorului pentru S.C. ICEFS S.A. Săvineşti. Comisia de licitaţie a deschis plicurile conţinând documentele de precalificare şi a trecut la verificarea acestora. Până vineri, 19 octombrie 2007, ora 12.00, data limită de depunere a ofertelor pentru lichidarea voluntară a S.C. ICEFS S.A. Săvineşti, AVAS a înregistrat o singură ofertă din partea Invest Expert IPURL.

Precizăm că a fost cumpărat un singur caiet de sarcini.

La data de 31.05.2007, valoarea preliminată a activelor S.C. ICEFS S.A. Săvineşti era de 2.864.132 RON, iar valoarea preliminata a datoriilor totale era de 4.184.751 RON.

Informaţii de background

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a publicat miercuri, 17 septembrie 2007, anunţul privind organizarea licitaţiei pentru desemnarea lichidatorului S.C. ICEFS S.A. Săvineşti.

Având în vedere lipsa de performanţă a activităţii S.C. ICEFS S.A. Săvineşti, coroborată cu incapacitatea de plata a obligaţiilor către bugetul de stat şi către alţi creditori, în conformitate cu prevederile OUG nr. 3/2007, societatea a fost cuprinsă în lista pentru care AVAS urma să efectueze, după caz, restructurarea, privatizarea şi/sau lichidarea voluntara.

Pentru S.C. ICEFS S.A. Săvineşti a fost întocmit un program de restructurare totală a societăţii având ca finalitate dizolvarea şi lichidarea voluntară a acesteia şi disponibilizarea întregului personal.

Bucuresti, 23.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *