free download 78 travel guides written by experts

O seara YP activa, dedicata marketingului pentru sportul amator

Joi, 23 aprilie, IAA Young Professionals vă invită la un maraton de discuții în cadrul unei noi ediții a serii YP, de data aceasta dedicată marketingului pentru sportul amator.

Evenimentul se adresează tinerilor profesioniști din domeniul marketingului și comunicării, precum și celor interesați de modul în care companiile încurajează și folosesc sportul ca mijloc de interacțiune cu clienții și angajații lor.

Invitații serii YP vor fi: Mugur Pătrașcu (iLeo), Andra Munteanu (Business Manager și Fondator LIMITLESS Total Body Makeover), Daniel Sărdan (organizator Prima Evadare), Cătălin Câmpeanu (fondator Green Adventure), Oana Turturică (organizator Primul Concurs de Ciclism Feminin din România – Road Grand PINK și Hai cu Bicla).

În ultimii ani, s-a declanșat o adevărată ofensivă de promovare a sportului, iar faptul că ni s-a întipărit în minte mesajul „pentru o viață sănătoasă, faceți mișcare cel puțin 30 de minute pe zi” este un semn că eforturile au dat roade. Astăzi, sportul a devenit o componentă importantă din viața de zi cu zi și, de aceea, reprezintă un teritoriu de marketing foarte exploatat de companiile sau asociațiile care vor să creeze experiențe prin sport și să construiască astfel relații de durată cu publicurile lor.

Dincolo de asocierea sport-sănătate, discuțiile devin și mai interesante atunci când încercăm să găsim răspunsuri la întrebări precum: ce beneficii au brandurile care promovează sportul? Cum putem încuraja și promova practicarea unui anumit sport? Care sunt mecanismele psihologice și motivațiile oamenilor de a face mișcare? Acestea sunt doar câteva dintre subiectele de discuție în cadrul întâlnirii, la care se adaugă exemplele și studiile de caz prezentate de invitați pe baza propriilor experiențe.

Vă așteptăm joi, 23 aprilie la Sediul IAA România (Calea Victoriei 126, etaj 3, în incinta Teatrului Act), începând cu ora 19:00, la încă o întâlnire din seria evenimentelor marca Seara YP: Marketing pentru sportul amator. Intrarea este gratuită, înscrierile se fac pe baza formularului online de pe site-ul IAA YP: //bit.ly/1znHhOi.

Bucuresti, 17.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *