free download 78 travel guides written by experts

O seara culturala si o noapte alba de distractie la British Council

British Council participa si in acest an la Noaptea Institutelor Culturale care va avea loc vineri, 27 iunie.

Cu aceasta ocazie, va invita la sediul sau din Calea Dorobantilor nr.14 de la ora18.00 pentru a lua parte la activitatile special organizate, activitati aflate sub semnul celor 70 de ani de prezenta a British Council in Romania. British Council v-a pregatit mai multe posibilitati de petrecere a timpului:

O calatorie in timp prin istorie si cultura, in care va veti intalni cu Excelenta sa Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Robin Barnett, cu istoricul britanic Dennis Deletant si cu profesorul roman Adrian Nicolescu in cadrul unei dezbateri interactive despre relatiile culturale dintre Marea Britanie si Romania.

Participare la prezentarea ofertei de dezvoltare profesionala unde veti afla informatii despre toate posibilitatile de dezvoltare profesionala sau personala oferite de British Council.

O ora de poveste care va va transpune in lumea relatiilor britanico-romane din ultimii 70 de ani, poveste spusa de unul dintre profesorii britanici din Romania.

Concurs pentru a descoperi atmosfera pub-urilor britanice autentice. Cinci echipe compuse din 3 – 4 persoane isi testeaza cunostintele despre cultura britanica si aniverseaza 70 de ani ai British Council in Romania.

Participarea la un test rapid de verificare a cunostintelor de limba engleza, daca doriti sa aflati ce nivel de limba engleza aveti si la ce modul de curs va puteti inscrie la British Council.

Vanatoare de comori, un concurs amuzant in care indiciile plasate in incinta British Council va pot aduce un premiu.

Noaptea alba incepe la ora 20:30 cu spectacolul de teatru „Apolodor” al Adei Milea, in premiera in limba engleza, urmat de proiectia "The Best Of British Animation Awards 2007" si de cel de-al doilea spectacol de teatru al Adei Milea, „Quixote”, tot in limba engleza. Muzica nu se opreste aici, Tom Wilson va mixa pe muzica britanica, iar Shukar Collective va canta incepand cu ora 01:00.

Evenimentul este organizat cu sprijinul: Tuborg, Lay’s, Krax si Coca-Cola. Toate detaliile programului se afla pe site, la adresa: www.britishcouncil.ro/noapteainstitutelor

Bucuresti, 25.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *