free download 78 travel guides written by experts

O romanca de 17 ani va pleca in State sa cante cu Akon

Pepsi si Radio 21 au desemnat castigatoarea concursului „Featuring Akon pentru Africa”

Cei patru finalisti ai concursului „Featuring Akon pentru Africa”, initiat de Pepsi in parteneriat cu Radio 21, au avut parte luni, 24 august, de ultima sansa de a convinge juriul de aptitudinile lor muzicale. Juriul, format din Corina, cantareata de opera si jazz Ozana Barabancea, Avi si Rudi de la Activ, a fost impresionat de talentul si pasiunea tinerilor participanti, motiv pentru care sarcina de a desemna un singur castigator, nu le-a fost intocmai usoara.

Cea care a reusit sa-i convinga in final este Lys Parvu, o tanara de 17 ani, din Brasov. Ea va pleca o saptamana la New York, pentru inregistrarea unui cantec impreuna cu starul international Akon, alaturi de alti tineri talentati din intreaga lume. Proiectul este initiat la nivel international de Pepsi si vine in ajutorul tinerilor defavorizati din Africa.

„Cand am auzit numele meu, nu mi-a venit sa cred. Aveam impresia ca sunt intr-un vis, ca nu se intampla in realitate. Inca nu pot sa cred ca voi canta impreuna cu Akon. I-am anuntat si pe ai mei si au plans si ei”, a marturisit emotionata si inlacrimata castigatoarea. Surprizele si vestile bune au continuat sa se tina lant pentru Lys Parvu. Corina o va consilia pe partea de styling, in timp ce Ozana Barabancea ii va fi profesoara de canto pana la plecarea in State, la inceput de octombrie.

Misiunea caritabila a proiectului cu Akon vine in concordanta cu dorinta tinerei de a aduce, prin muzica, bucurie si speranta in randul oamenilor. Caracterizandu-se printr-o fire incapatanata, asteapta cu nerabdare sa isi indeplineasca scopul de mesager al sunetului muzicii. Visul de a face o cariera in domeniul muzical incepe sa i se contureze o data cu experienta de pe taramul american, care e mai mult decat a indraznit sa spere.

Concursul s-a desfasurat in perioada 13 – 25 august in colaborare cu Radio 21. Peste 30 de tineri talentati au participat cu speranta de a fi alaturi de Akon si misiunea sa in Africa. Dintre acestia, Lys Parvu a fost cea aleasa sa se alature echipei starului international, in urma competitiei „Featuring Akon pentru Africa”, organizata de Pepsi.

Bucuresti, 27.08.2009
{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *