free download 78 travel guides written by experts

O raza de lumina oferita de GENESYS copiilor din cadrul Asociatiei “Diaconia”

cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Asociaţia „Diaconia” a organizat la începutul acestei luni o serbare adresată copiilor aflaţi in centrele pe care le administrează, pentru a anunţa celor din jur sosirea Sfântului Nicolae şi apropierea Crăciunului. Grupul de companii GENESYS a dorit cu aceasta ocazie, să aducă o rază de lumina în sufletul lor donând 4 biciclete, câştigate şi asamblate de angajaţii săi în cadrul activităţilor de motivare organizate în teambuilding-ul ce a avut loc la sfârşitul lunii noiembrie a acestui an. Asociaţia „Diaconia” funcţionează, alături de alte organizaţii neguvernamentale, sub oblăduirea Patriarhiei Române, în folosul categoriilor de persoane defavorizate: copii, femei, bătrâni, familii cu posibilităţi materiale reduse, promovând şi susţinând integrarea socială, economică, culturală, educativă a acestora.   

Asociaţia “Diaconia” cuprinde: Centrul de primire în regim de urgenţă a mamelor cu copii, victime ale violenţei în familie, un Centru de Zi precum şi un Centru de Consiliere şi Sprijin Familial.

Angajaţii grupului de companii GENESYS au dorit să completeze acţiunea iniţiată contribuind cu donaţii, ce au ajutat la pregătirea pachetelor cu dulciuri oferite tuturor copiilor din cadrul asociaţiei.

Pentru a anunţa începutul sărbătorilor de iarnă, copiii au pregătit un program artistic dedicat sărbătorilor de iarnă, încântând audienţa cu tradiţionalele colinde şi scenete religioase.

Grupul GENESYS nu se află la prima activitate de acest gen, implicându-se ori de câte ori are ocazia în astfel de acţiuni, venind în sprijinul organizaţiilor neguvernamentale.

Bucuresti, 12.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *