free download 78 travel guides written by experts

O piele ca de catifea pentru micutul tau, chiar si in timpul iernii, cu NIVEA Baby Nutri Sensitive

Cream

Se apropie iarna, iar acest lucru înseamnă expunerea micuţilor la diverşi factori meteorologici agresivi, pielea lor fiind mai sensibilă şi mai subţire decât cea a adulţilor. Din cauza temperaturilor scăzute, a umidităţii şi a vântului puternic, pielea se poate usca şi înroşi, ceea ce poate determina chiar iritaţii sau  eczeme. Mai mult decât atât, hăinuţele groase menite să îi protejeze de frig duc la uscarea pielii mai rapid.

Cu toate acestea, frigul nu trebuie să vă împiedice să ieşiţi la plimbarea zilnică de care cei mici se bucură atât de mult. Dacă nu ninge sau plouă abundent şi nu bate vântul prea puternic, atunci poţi ieşi cu bebeluşul tău, având grijă să îl protejezi de frig şi acordând o atenţie specială extremităţilor: născul, bărbia, urechile, obrajii şi mânuţele.

Faţa celui mic este cea mai sensibilă zonă la frig, înroşindu-se foarte repede. Cu toate acestea, acoperirea cu un fular nu este recomandată. De aceea este bine ca, înainte de plimbare, şi pe lângă respectarea rutinei zilnice complete, să îl protejezi pe cel mic cu o cremă care formează o barieră împotriva factorilor de mediu.

Protejaţi pielea bebeluşului, aplicând crema NIVEA Baby Nutri Sensitive Cream pe faţă, mânuţe şi picioruşe. Aceasta hrăneşte şi destinde pielea, pentru ca micuţul tău să se simtă confortabil şi să se bucure de fiecare fulg de zăpadă.

Crema hrănitoare NIVEA Baby Nutri Sensitive Cream conţine acizi graşi Omega-6, derivaţi din extract de primulă. Crema nu conţine alcool, coloranţi sau parabeni, iar conţinutul de panthenol şi untul de shea calmează pielea micuţului tău, lăsând-o moale şi catifelată. Aceste ingrediente funcţionează într-o perfectă armonie cu pielea sensibilă şi uscată a bebeluşilor, refac stratul de lipide al pielii şi o protejează în mod natural, conferindu-i un plus de protecţie. Ingredientele existente în produsele NIVEA Baby Nutri Sensitive sunt certificate organic, produsele fiind create special pentru pielea uscată şi sensibilă a bebeluşilor, în colaborare cu medici dermatologi şi pediatri. Compatibilitate dermatologică testată.

Preţ recomandat: 12,11 RON

Gama NIVEA Baby Nutri Sensitive îţi oferă îngrijire naturală completă pentru pielea sensibilă şi uscată a puiului tău:
· Curăţare delicată cu loţiunea de spălare din cap până în picioare NIVEA Baby Nutri Sensitive – preţ recomandat: 14,7 RON (250 ml), 22 RON (500 ml)
· Hidratare intensivă cu laptele de corp NIVEA Baby Nutri Sensitive – preţ recomandat: 13,1 RON
· Calmarea zonelor afectate cu crema intensivă SOS NIVEA Baby Nutri Sensitive – preţ recomandat: 16,4 RON.

Bucuresti, 17.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *