free download 78 travel guides written by experts

O petrecere electrizantă cu Beck’s Electric Train pe ruta #525KmDeMuzica

Toată nebunia creată în jurul conceptului și a haștag-ului #525KmDeMuzica a început în urmă cu două săptămâni, când zeci de tineri au fost văzuți dansând pe străzi și în mijloacele de transport în comun, promovând un party de #525KmDeMuzica

Săptămâna trecută, tinerii au ajuns în Gara de Nord și, în acel moment, din toate colțurile gării au apărut viole, viori, tobe și chitări electrice care au răsunat, oprind miile de călători și trecători. Gara de Nord s-a transformat în scena unei Simfonii Electronice dirijată de Electric Brother, un moment de muzică și dans electrizante.

Comunitatea #525KmDeMuzica și Simfonia Electrică din Gara de Nord au comunicat, într-un mod neconvențional, că berea Beck’s pregătește o nouă experiență: un tren muzical ce pleacă pe 13 iulie cu destinația Electric Castle, iar timp de 525 de kilometri îi vor asculta pe Golan, Electric Brother, The Model, Silent Strike, Dan Basu, Vast Solo (Duro Disco).

Petrecerea în mișcare Beck’s Electric Train va începe pentru câteva sute de petrecăreți câștigători pe 13 iulie, odată cu plecarea trenului Beck’s din Gara de Nord, va dura 15 ore și se încheie pe 14 iulie dimineața, odată ajunși la Bonțida.

Pentru a câștiga experiența muzicală a verii, intră pe //becks.ro/shop/te-duci-si-intri-la-festivalul-electric-castle și poți avea un  un kit format din bilet în Beck’s Electric Train, abonament la Electric Castle pentru toate cele 4 zile de festival și bilet de întoarcere cu trenul, introducând codurile de sub capacele berilor Becks și adunând 70 de puncte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *