Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

O pereche romano-japoneza cucereste ringul!

A VIII-a ediţie a competiţiei naţionale de dans sportiv Cupa Hobbydance a avut o pereche câştigătoare surprinzătoare, formată dintr-o româncă şi un japonez.

Cu toate că nu pare un sport, dansul este o competiţie în care reuşitele se acumulează după ani de experienţe şi mii de ore de antrenament.

Meritul concursului organizat de Justin Istrate în cadrul competiţiei naţionale Cupa Hobbydance este acela că pune seniorii să concureze doar cu seniorii, adică la categoria de vârstă peste 30 de ani. La restul competiţiilor sportive aceştia concurează cu tineri de la 16 ani spre vârsta maturităţii depline.

Nu ştim dacă e doar o coincidenţă, dar anul acesta se aniversează 50 de ani de la reluarea relaţiilor diplomatice dintre România şi Japonia, iar premiul cel mare câştigat de Elena Măruţă şi Yoshihiro Katayama punctează indirect această colaborare.

Yoshihiro Katayama este consilier al Ambasadei Japoniei la Bucureşti, iar perechea campioană se antrenează la clubul Hobbydance fiind pregătită de antrenorii Virgil Boroş şi Alexandra Răuţă.

Organizator competitie: Clubul de Dans Sportiv Hobbydance www.hobbydance.ro

Imagine video disponibila la //www.youtube.com/watch?v=lUVF6AKYDko

Bucuresti, 03.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *