Cultura Nationala

O parte indispensabilă din garderoba bărbaților – tricouri polo

Bărbații cred despre femei că stau toată ziua în fața oglinzii și se machiază, aranjează, îmbracă, îngrijesc și mai știu eu ce. Însă, încă din 2014, un studiu a dovedit faptul că bărbatul modern își petrece mult mai mult timp îngrijidu-se de aspectul său.

Surprinzător, nu? Ei bine, există o explicație. Și se numește evoluție. În timp ce femeile își doresc tot mai mult să fie egale bărbaților, folosindu-se de îmbrăcăminte masculină când își doresc să fie ascultate și percepute ca un bărbat, și de îmbrăcăminte sexy, feminină, când vrea să primească aprobarea bărbaților și să își impună punctul de vedere sau să îl schimbe pe al unui bărbat, bărbații își descoperă latura feminină. Iar asta poate suna ciudat. Însă este vorba despre descoperirea faptului că le place să se îngrijească și să se îmbrace pentru a impresiona sau cel puțin pentru a face o impresie bună.

tricouri polo barbati

Tuturor ne place să vedem ceva frumos

Dacă unui bărbat îi place să vadă o femeie care arată perfect, care este îngrijită din toate punctele de vedere și care este conștientă de aspectul său impecabil, și unei femei îi place să vadă un bărbat care știe să își asorteze ceasul cu pantofii și cureaua, știe să nu îmbrace prea multe culori odată și care este conștient de aspectul său impecabil. Și nu este prea greu. Orice bărbat găsește tot ce are nevoie în materie de îmbrăcăminte pe Bolf.ro. Probabil este un mod prin care femeile își pot spune că măcar nu mai trebuie să aibă mereu grijă să îi pregătească haine și să îl trimită la tuns de fiecare dată. Iar asta înseamnă că poate să se ocupe mai mult de ea.

De ce un tricou polo?

Întrebarea este perfectă dacă te gândești că sunt multe alte tipuri de tricouri, care mai de care mai interesante. Sunt tricouri simple, într-o singură culoare, pe care le poți purta la orice, sunt tricouri colorate, cu printuri, care merg perfect când ai de spus ceva sau ai găsit ceva care te reprezintă, și merg la o pereche de blugi în orice zi de vară. Unde mai punem că oricare dintre acestea sunt mai comode și mai puțin pretențioase decât tricourile polo.

Răspunsul este tocmai acesta. Pentru că tricourile polo au o anumită prestanță. Nu oferă doar o variantă bună pentru orice ocazie, ci o variantă cu un aspect mult mai plăcut și mai îngrijit decât orice alt tricou. Datorită gulerului său destul de rigid și a croiului său foarte bine gândit, un tricou polo este varianta mai bună la orice tricou ai putea alege. Nu este foarte pretențios, pentru că este un tricou, dar este suficient de aspectuos pentru a te scoate în evidență.

De ce oare? Să fie datorită faptului că un tricou polo trebuie să fie realizat dintr-un material de calitate, cum este bumbacul, pentru a avea acea ținută plăcută? Sau poate pentru că gulerul răsfrânt ne duce cu gândul la o cămașă, care se poată mereu în situații mai oficiale. În orice caz, și rândul subtil de nasturi pe care nu îi închei niciodată până sus, dau un aer ștrengăresc întregii ținute și de rebeliune.

Oricare ar fi situația neprevăzută în care s-ar putea să ajungi, dacă porți un tricou polo nu trebuie să îți faci griji. Te va salva din încurcătură și vei părea fie puțin rebel, fie bine aranjat, în funcție de gradul de seriozitate al situației.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *