free download 78 travel guides written by experts

O noua zi, noi provocari!

Protecţie dublă cu Lady Speed Stick

Este o nouă zi! Noi îndatoriri şi decizii te aşteaptă la birou. Pentru întâlnirile cu prietenii şi familia, ai nevoie de timp, pentru idei noi şi hobby-uri, ai nevoie de inspiraţie… Toate acestea sunt doar câteva dintre provocările zilnice cărora trebuie sa le facă faţă o femeie modernă.

Si tocmai pentru că eşti o femeie modernă, nu este cazul să te temi de provocari noi: le poţi face faţă cu încredere, combinată cu şarm feminin. Iar deodorantul Lady Speed Stick este aliatul tău!

Datorită formulei cu protecţie dublă, noile deodorante roll-on Lady Speed Stick 24/7 te protejează împotriva transpiraţiei, a senzaţiei de umezeală şi a mirosului neplăcut pe parcursul întregii zile. În plus, datorită ambalajului inovativ si feminin,  sunt mult mai uşor de folosit, astfel încât tu să te simţi în siguranţă şi atractivă în orice moment. Noul deodorant roll-on Lady Speed Stick, disponibil în variantele Fresh Fusion si Invisible, încape în orice poşetă, chiar si în plicul care îţi place atât de mult anul acesta!

Orice ai face şi orice provocare vrei să depăşeşti, trebuie să ai micul tău secret!  Noul roll-on Lady Speed Stick 24/7 este aliatul tău, care te ajută să îţi începi ziua în forţă şi oferă protecţie dublă: eficienţă împotriva transpiraţiei şi prospeţime, pentru ca tu să te simţi sigură pe tine şi atractivă chiar şi în cele mai dificile momente.

Bucuresti, 30.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *